Zodiile cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn – Cele mai sigure și determinate semne astrologice

Zodiile cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn – Cele mai sigure și determinate semne astrologice

Care sunt semnele zodiacale cardinale în astrologie și 4 detalii care le diferențiază

Ai nevoie de motivație? Angajați un semn cardinal ca antrenor de viață!

În astrologie, există patru semne cardinale în zodiac. Fiecare reprezintă un element diferit, dar fiecare din aceste semne zodiacale are o singură trăsătură de personalitate: sunt persoane care inițiază schimbări mari.

Care sunt semnele cardinale?

Cele patru semne cardinale ale zodiacului sunt: Berbec, Rac, Balanta si Capricorn.

Loading...

La prima vedere, semnele cardinale par foarte diferite unele de altele, la nivel superficial Berbecul este un semn de foc, Racul este un semn de apă, Balanta este un semn de aer, iar Capricornul este un semn de pământ. În ciuda diferențelor lor elementare, fiecare semn cardinal este un inițiator al schimbării.

Ce înseamnă să fii un semn cardinal?

Mai mult decât un deschizator de drumuri, acesti nativi au trăsături de conducere unice.

Semnele cardinale iubesc să aibă o viziune și să creeze planuri mari, cu obiective stabilite. Semnele cardinale tind să influențeze alte semne zodiacale, chiar dacă puterea lor este mai subestimată decât cea a unui semn mai agresiv. Acest lucru este valabil mai ales în sens emoțional. Au propriile lor calități de conducere, cum ar fi atitudinea pasională și un avantaj competitiv. Ei valorizează ordinea și se manifestă puternic în diferite situații.

Deoarece sunt înconjurați în mod frecvent de alții, sunt oameni plini de înțelegere, cu o perspectivă imensă.

De exemplu, Berbecul poate fi mai tradițional masculin din cauza stilului atletic. Racul poate fi mai tradițional feminin, deoarece dorințele Racilor gravitează în jurul căminului și al casei. S-ar putea ca Capricornul să fie mai demodat si traditionalist in atitudine, punând pret pe valori. Balanta este mai mult un punct de echilibru, preocupat de justiția socială. Amândoua semnele pun în valoare comunitatea.

Fie că sunteți unul dintre aceste patru semne zodiacale sau nu, există câteva lucruri de știut despre semnele cardinale în astrologie și ce le face atât de speciale:

Semnele cardinale sunt cunoscute pentru determinarea lor

Toate semnele cardinale fac persoanele extrem de determinate. Semnele cardinale sunt, la urma urmei, inițiatorii care pornesc acțiunea sau își propun planuri pentru a atinge obiective pe termen lung.

Berbecul adoptă o abordare directă. De exemplu, Berbecul este impulsiv și agresiv fizic. Pot fi găsiti în aer liber, în competiții. Au numerosi prieteni si atrag prin atitudinea deschisa.

Racii se confruntă cu situații provocatoare, impicandu-se prin sentimente și sesizarea energiei din mediile lor. De multe ori acești nativi se retrag adesea în sinele lor interior pentru a detecta drumul bun intr-o anumita situație.

Balanta manifesta empatie naturala, iar acesti nativi rezolva problemele cu inteligenta emotionala. Au o viziune corecta asupra modului în care ar trebui să fie lumea. Ei au o abordare calda si intelegatoare atunci când își ating obiectivul de a trăi într-o lume dreaptă și corectă.

Capricornul poate progresa lent și constant, dar le place rutina și se irită dacă sfaturile lor nu sunt urmate. Acesti nativi au gândire strategică care îi face să creadă că totul ar trebui îndeplinească standardele.

Sunt semne mai inteligente emoțional

Toate  semnele cardinale sunt surprinzător de emoționante, iar unii isi arata direct  starea de spirit.

Berbecul este destul de agresiv și predispus la afișarea furiei. Berbecii urăsc înșelăciunea în competiții și se înfurie cand observa necinstea si incorectitudinea.

Racul este moale și sunt atasati de casele lor, de familie, camin si rude. Intrați în casele lor și veți vedea cât de apropiati sunt de neamuri si mai ales de mama.

Balanța cauta obiectivul unei lumi drepte, de aceea trebuie să dețină și o inteligență ridicată. Balanta folosește echilibrul pentru a asculta toate părțile unei povești.

Capricornul are nevoie de rutine și tradiții în viața lor. Acest lucru ii face extrem de iritabili atunci când aceste tradiții sunt tulburate.

Sunt surprinzător de orientate către oameni

După ce i-am cunoscut pe acesti reprezentanti ai semnelor zodiacale, devine evident că sunt orientați către oameni. Adică, pentru a-și îndeplini sarcinile, ei trebuie să fie în jurul oamenilor.

Din cauza iubirii Berbecului pentru provocări și sport, le place să fie în preajma oamenilor cu care pot concura. Oamenii sunt văzuți ca o modalitate de a-si demonstra performantele, nu doar in sport dar si la job si chiar in familie concureaza cu ceilalti.

Racul este casnicul zodiacului, așa că se bucură de ideea de a avea o relație, de a avea copii și de a avea prieteni la cină. Racii sunt prietenii care au grijă de ceilalți tot timpul.

Balanta se găsește întotdeauna în situații sociale în care pot da sfaturi sau pot oferi perspective asupra dreptății. Este o parte din esența lor de a servi oamenii.

Capricornul își iubește familia și acesta este o parte din motivul pentru care acesti nativi iubesc tradițiile. Ei trebuie să se alăture familiei, pentru a ajuta la transmiterea tradițiilor iubite.

Semnele cardinale tind să fie mai pesimiste decât alte semne

Din păcate, datorită faptului că aceste semne sunt întotdeauna în jurul oamenilor, pot deveni bureți emoționali – absorb energiile celor din jur. Deci, încep să-și modeleze părerile în mod negativ.

Își aduc aminte de nemulțumirile din trecut și poarta ranchiuna. E bine sa invete sa se detaseze de trecut si sa uite de resentimente.

Semnele cardinale sunt oameni dotati emoțional, implicati si capabili de mult ajutor. In pozitia de lider, semnele cardinale sunt  hotărâte, grijulii, cu abilități bune de conducere. Trebuie doar să nu se lase copleșiți de problemele vieții și să se angreneze in actiuni de lungă durată.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *