Un pisoi a fost găsit paralizat de frig şi apoi…. Vezi cum l-au readus la viață


Uneori, un mic gest poate salva o viață. Această mică vietate a fost găsită de o familie, în zăpadă, paralizată de frig şi aproape moartă…Nu credeau că va supraviețui, dar puiul de pisică i-a surprins pe toți.

L-au dus în casă, la căldură și au încercat să-l readucă la viață. La început puiul de pisică nu dădea semne că și-ar reveni, l-au resuscitat încontinuu, iar în cele din urmă acesta a fost readus la viață.

Cum a supravieţuit un pisoi după o spălare la maşină, la 60 de grade! Eroul este pisoiul Bobby, în vârstă de 9 luni, din Nottingham, Marea Britanie. Proprietara ştia pasiunea pisoiului pentru dormitul în maşina de spălat, dar și-a dat seama destul de târziu că dragul ei animal de companie se află printre rufele murdare ce se spălau la 60 de grade.

Femeia a verificat mașina de spălat rufe înainte să o pornească, numai că pisoiul s-a ascuns repede sub o haină şi nu l-a văzut. După câteva minute, femeia l-a văzut pe Bobby printre rufe şi s-a grăbit să-l scoată afară. Animalul a fost dus de urgență la spitalul Nottingham Pet Hospital, unde a fost preluat de un medic veterinar.

Veterinarul care l-a tratat pe Bobby spune că în toți anii lui de experiență nu a mai întâlnit un asemenea caz:  “În cei 15 ani de profesie nu am mai întâlnit un asemenea caz. L-am uscat, l-am încălzit şi l-am hidratat pentru a-l scoate din starea de şoc. În câteva ore s-a stabilizat, iar a doua zi a plecat acasă”, a spus medicul veterinar.

O PRIETENIE cum rar ai mai văzut. Ce fac cei doi în fiecare zi este ADORABIL!

Lumea animalelor este fascinantă și ne surprinde cu vieţuitoare aparţinând unor specii mai puţin cunoscute oamenilor. De această dată este vorba despre o specie din Australia, care seamănă cu un ursuleț şi se comportă ca un cățel.

În aceste imagini facem cunoştinţă cu George, un animal marsupial ce face parte din familia Vombatidelor, care aleargă după Tim Faulkner, administratorul rezervației „Australian Reptile Park”.

George, cum a fost numit ulterior, a fost găsit de un localnic şi adus în rezervaţie. El s-a atașat imediat de  Tim Faulkner și au devenit cei mai buni prieteni. Este nedespărțit de bărbat,  aleargă după el, îi roade şosetele, clănțăne incusiv cursele de sprint de pe suprafaţa gazonului, potem spune că are comportamentul tipic al unui pui de câine.

Tim îl alintă pe George de fiecare dată când are timp, îl ține în braţe şi îl alintă cu multă naturaleţe, iar acesta pare foarte mulţumit de tratamentul preferenţial pe care îl primeşte. Imaginile cu cei doi ne dezvăluie faptul că cel mai mult el se bucură de plimbările în parc, deoarece are un spaţiu generos pentru a se juca în voie… chiar şi „De-a v-aţi ascunselea”. Adorabil!

Loading...