Treci printr-o perioadă dificilă în viața ta? Vrei protecție? Această rugăciune puternică întotdeauna te ajută!

Loading...

Nu toata toată lumea crede în puterea rugăciunii, cu toate acestea, atunci când apar dificultăți serioase de viață, cerem adesea ajutor de la puterile superioare.

Cei mai mari sfinți, care și-au dovedit neprihănirea și integritatea sufletului în timpul vieții lor, au cerut ajutorul Tatălui Ceresc timp de multe secole.

O astfel de persoană era Sfântul Nicolae, căruia milioane de credincioși se roagă.

Oamenii cred că rugăciunea catre Sf. Nicolae schimbă soarta. El aude rugăciunile și îi ajută pe toți cei care au nevoie de sprijin într-o situație dificilă.

Sfântul Nicolae este considerat sfântul patron al marinarilor, călătorilor, deoarece în timpul vieții sale a reușit să liniștească furtuna pe mare.

Rugăciunea ortodoxă către Sf. Nicolae este una dintre cele mai puternice.

O, Sfinte Parinte Nicolae, mare facator de minuni, ocrotitorul si daruitorul celor nevoiasi, pe cei ce cu buna nadejde alearga la tine, grabeste a-i ajuta.

Sprijinitor fii turmei lui Hristos impotriva lupilor care umbla sa o prade si tot sufletul de crestin pazeste-l prin sfintele tale rugaciuni, ca unul ce esti masura in veac a sfinteniei dreptmaritoare.

Si precum ai miluit pe cei trei barbati ce sedeau in temnita, izbavindu-i de mania imparatului si de ascutisul sabiei, asa ma miluieste si pe mine, care cu mintea, cu cuvantul si cu lucrul ma aflu in bezna pacatelor, ca sa nu cad sub mania lui Dumnezeu si sub vesnica osanda.

Asa, Sfinte Nicolae, fii reazam putinatatii mele, ca la soliile tale sa primesc de la Hristos induratorul viata lina si curata in veacul acesta, iar in veacul de apoi printre cei de-a dreapta lui Dumnezeu sa ma numar, cu ingerii si cu sfintii preamarind pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh.

Amin.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Rugăciunea de Vineri. Dacă vrei să îți meargă bine toată ziua, ar fi bine să rostești cu credință această rugăciune

Rugaciune de vineri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua Iata ...