Test. Care bebeluș crezi că este fetiță?


Identificarea sexului bebelușilor pe baza înfățișării spune multe lucruri despre tine.

Acest test, propus de cei de la Bright Side, are un dublu rol.

Este un mic joculeț, prin care încerci să afli care este fetița și, chiar dacă greșești, vei descoperi lucruri ascunse despre tine.

 

#1. Dacă ai ales primul bebeluș, ești o persoană care crede cu tărie în principiile tale. Analizezi lucruri și decizi conform regulilor. Preferi să eviți conflictele și te gândești mereu la sentimentele altora.

 

#2. Ai ales al doilea bebeluș? Felicitări! Ai găsit fetița. De asemenea, ai o imaginație bogată și ești plin de idei și creativitate. Îți place să înveți lucruri noi și îți asumi riscuri.

 

#3. Al treilea bebeluș este opțiunea ta? Ești o persoană sociabilă și carismatică, care se poate înțelege cu oricine. Îți place adrenalina și, de multe ori, acționezi impulsiv.

 

#4. Bebelușul numărul patru reprezintă faptul că ai o inimă mare, dar și un ego pe măsură. Ai o putere interioară aparte și te adaptezi ușor în fața dificultăților.

 

S-ar putea să-ți placă și…

10 mituri din cauza cărora renunțăm la mâncarea preferată

Există multe mâncăruri delicioase care, din cauza denumirilor, se confundă cu așa-zisa țară de origine. De cele mai multe ori, francezii stau la baza acestor confuzii. Cea mai mare platformă de food ordering din România a selectat 10 dintre cele mai des întâlnite mituri despre preparate care nu provin chiar de unde le zic numele că ar proveni.

 

  1. Cartofii pai – celebrii french fries

Mit: Cartofii pai sunt originari din Franța – Americanii le spun „fries”, englezii îi numesc „chips, toată lumea e înnebunită după ei, însă belgienii i-au gătit prima dată așa.

O poveste locală relatează cum belgienii aveau des obiceiul să prăjească pești de mici dimensiuni, iar atunci când nu îi aveau, tăiau și prăjeau cartofi în formă de pește.

 

  1. French toast, sau, pe românește – frigănele

Mit: French toast-ul este franțuzesc. E adevărat că francezilor le place să-și asume cam tot ce ține de capodopere culinare, însă french toast-ul există de când francezii încă nu erau francezi.

Originea deliciosului preparat dulce este plasată într-o carte de bucate din Imperiul Roman al secolului patru. Deci, sunt șanse foarte mari ca desertul franțuzesc să fie, de fapt, italian.

 

  1. Nachos

Mit: Mexicanii mănâncă nachos încontinuu.

Da, un nativ mexican a inventat nachos, însă nu neapărat pentru consumul co-naționalilor. Se pare că au fost „creați” tocmai pentru a satisface apetitul turiștilor nord-americani din cât mai puține ingrediente cu putință.

Cel care a gătit prima dată nachos este cunoscut ca „Ignacio”, de unde și numele preparatului.

 

  1. Spaghete cu chifteluțe

Mit: Spaghetele cu chiteluțe sunt italiene. De când cu celebra scenă din Lady and the Tramp, toată lumea trăiește cu impresia că italienii sunt inventatorii delicioaselor spaghete cu chifteluțe. Nimic mai greșit!

Să ne înțelegem, pe niciun meniu al unui restaurant din Italia nu veți găsi acest preparat.

 

  1. Croissant

Mit: Croissant-ul este franțuzesc. Greșit, din nou.

De fapt, denumirea croissant vine de la „kipferl”, cel mai probabil un preparat inventat sau descoperit de un austriac get-beget.

 

  1. Sandwich

Mit: Sandwich-ul este englezesc. John Montagu, al 4-lea conte de Sandwich, continuă să primească recunoaștere pentru celebrul preparat, doar pentru că s-a gândit să introducă o bucată de carne și de brânză între două felii de pâine.

Este poate cel mai cunoscut mit gastronomic cosntruit în jurul unui fel de mâncare consumat în lumea civilizată cu mai bine de 1.000 de ani înaintea nașterii celebrului conte.

 

  1. Rulouri cu sushi

Mit: Japonezii nu se ating de altceva. Majoritatea occidentalilor chiar cred asta. Contrar așteptărilor, rulourile cu sushi nu sunt nici pe departe atât de populare în Japonia precum în alte țări care încearcă să imite cultura japoneză.

Mai mult decât atât, mai puțin de o treime dintre japonezi afirmă că mănâncă rulouri cu sushi maxim de două ori pe lună. Majoritatea îl consideră un preparat de ocazie.

 

  1. Patiseria daneză

Mit: Patiseria daneză este daneză.

Deși numele spune totul despre origine în cazul acesta, se pare că vienezii sunt cei care au rafinat și au dat forma actuală delicioaselor deserturi daneze.

 

  1. Paste

Mit: Pastele au fost făcute prima dată în Italia. Pastele sunt sinonimul Italiei și înseamnă peste 65% din meniul unui restaurant italian. Chiar și așa, istoria spune altceva.

Unii istorici afirmă că chinezii au mâncat pentru prima dată paste sub formă de spaghete acum mai bine de 7.000 de ani. Alții afirmă că libanezii sunt responsabili de inventarea pastelor cunoscute astăzi ca macaroane.

 

  1. Prăjitura cu răvaș

Mit: Prăjiturile cu răvaj sunt profeții chinezești. Deserturile delicioase prezente la finalul oricărei cine servite la un restaurant local chinezesc nu s-au născut deloc în China, ci în Japonia.

În ciuda moștenirii japoneze, restaurantele chinezești vor continua să își surprindă oaspeții cu surprizele dulci.

Loading...