S-a lepădat de uniforma militară și s-a apucat de defilat… în lenjerie intimă – FOTO

Loading...

Este veterană de război, dar a înnebunit Internetul cu pozele sale sexy! Care e povestea ei
O veterană de război a strâns o „armată” de fani pe contul său de Instagram de când a început să publice tot mai multe fotografii în care apare în ipostaze foarte sexy.

A luptat în Afganistan, dar corpul ei nu s-a întors cu cicatrice, ci dimpotrivă, mai puternic și mai provocator.

Hope Howard (26 de ani) a fost mecanic în Forțele Aeriene ale Statelor Unite și a făcut parte din trupele trimise în Afganistan după atentatul de la 11 septembrie 2001, precizează The Mirror.

Acum, ea este veterană și a lăsat în urmă cariera militară pentru a deveni fotomodel și antrenoare de fitness.

 

După ce a luptat în prima linia în Afganistan, frumoasa brunetă s-a dedicat total fitnessului și cu siguranță nu și-a dezamăgit cei peste 500.000 de admiratori de pe Instagram.

Face senzație pe Internet de fiecare dată când publică o imagine cu ea în costum de baie sau în alte ipostaze super-sexy.

 

 

 

Hope are și un website personal, iar în biografia sa a scris că este originară din Destin (Florida) și că și-a dorit să fie fotomodel încă de la vârsta de cinci ani, dar în același timp a fost și impulsionată de dorința de a vrea să-i ajute pe cei din jur.

Visul său a fost lăsat în urmă pentru câțiva ani și s-a alăturat forțelor aeriene, unde a servit ca mecanic de avion după ce a terminat liceul. La acea vreme, războiul din Afganistan se prelungea deja de vreo zece ani.

„La vârsta de 19 ani am fost trimisă în Afganistan unde aveam o mitralieră M-16 legată de mine 24 din 24 de ore.

Asta a fost și cea mai bună, dar și cea mai rea experiență din viața mea pentru că m-am maturizat foarte mult și am început să văd lumea diferit”, a precizat Hope.

În mod surprinzător, în timpul serviciului său militar s-a gândit serios la o carieră în modeling. A început să țină o dietă și să se antreneze, ridicând greutăți și adoptând un regim de viață mai sănătos. În doar patru ani, ea a devenit antrenoare personală și profesionistă de culturism și fitness de talie internațională.

Totul părea să-i meargă bine, până în momentul în care a primit o veste foarte tristă de acasă: bunica sa se îmbolnăvise foarte mult și fusese spitalizată. Peste trei luni, bătrâna a decedat, dar nu înainte de o învăța pe Hope o lecție foarte importantă:

„Ea fusese persoana mea preferată, astfel că începusem să renunț iar la visul meu, până când mi-am amintit ceva foarte important. Bunica mi-a spus «Trebuie să-ți trăiești viața orice ar fi.» Ea a determinat-o să iasă din serviciul militar și să se apuce de fitness.nu regretă că a renunțat la armată pentru că în continuare ajută oamenii, iar asta o face mândră.

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Cum a reacționat Cătălin Moroșanu după ce a pierdut finala Ferma în fața lui Marius Crăciun

Cătălin Moroşanu a fost învins în finala Ferma, iar Marius Crăciun a pus mâna pe ...