Rugăciunea stareților de la Optina ce se citește marțea. Rugăciune pentru liniște lăuntrică și pace sufletească

Rugăciunea stareților de la Optina ce se citește marțea. Rugăciune pentru liniște lăuntrică și pace sufletească

Atunci când ne confruntăm cu perioade agitate în viață, trebuie să știm că există o rugăciune ce ne poate ajuta. Este Rigăciunea stareților de la Optina. Este de mare ajutor în orice situație mai ales atunci când este rostită marțea.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

“Doamne, dă-mi să întâmpin cu liniște sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi. Doamne, dă-mi întru totul să mă supun voii Tale Sfinte. În tot ceasul acestei zile povățuiește-mă și ajuta-mă in toate.

Loading...

Toate câte le voi auzi și mi se vor întâmpla în această zi, învață-mă să le primesc cu sufletul liniștit și cu credință tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta.

În toate cuvintele și faptele mele călăuzește-mi gândurile și simțămintele. În toate întâmplările neprevăzute, fă să nu uit că totul este trimis de către Tine. Doamne, învață-mă să mă port cu dreptate și înțelepciune cu toți frații mei, să nu tulbur și să nu supăr pe nimeni.

Doamne, dă-mi putere să duc povara zilei și toate câte mi se vor întâmpla în această zi cu pace în suflet. Doamne, călăuzește-mi voia mea și învață-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert și să iubesc.

Amin !

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns