RUGĂCIUNEA care se spune in 4 TREPTE… Este CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE DE SEARĂ!

RUGĂCIUNEA care se spune in 4 TREPTE… Este CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE DE SEARĂ!

De câte ori aveți vreo problemă și nu știți cum să o rezolvați, spuneți cu multă credință această rugăciune și Dumnezeu vă va asculta, dăruindu-vă dumneavoastră și celor dragi binecuvântarea de care aveți atât de mare nevoie.

RUGĂCIUNEA SE SPUNE ÎN PATRU TREPTE…
Această rugăciune se spune în patru trepte și ar fi bine ca ori de câte ori o rostiți să țineți post, pentru a avea cu adevărat efectul dorit.

Pentru început rostiți următoarele cuvinte:  “Doamne, îţi mulţumesc şi te binecuvântez pentru că astăzi…”. totodată, veți spune Mântuitorului toate motivele pentru care îi mulțumiți și îl rugați să vă binecuvânteze pentru ziua respective.

Loading...

Ulterior, veți spune: “Doamne, ajută-ma să iert cum ierţi Tu, vino Tu în mine şi iartă pe: …”. În același timp vom rosti numele tuturor celor pe care vreim să-i iertăm în acea zi, dar ne vom ruga și pentru cei care ne-au greșit în acea zi, indiferent că greșeala a fost mica sau nu. În momentul în care vom ierta și Dumnezeu ne va ierta nouă păcatele pe care le facem.

Urmează să rostim apoi: “Doamne, iartă-mă pe mine pentru că:…”, apoi vom putea să spunem, pentru că aşa ne învaţă Dumnezeu în rugăciunea “Tatăl nostru”.

La ultima treaptă vom spune: “Doamne ajută-mă, că mâine:…” și vom spune toate dorințele pe care le avem.

ADEVĂRUL DIN SPATELE RUGĂCIUNII „TATĂL NOSTRU” ȘI EFECTELE SALE ENERGETICE ASUPRA ORGANISMULUI UMAN!

Știai că rugăciunea este cea mai înaltă formă de meditație?

Un teolog creștin, care iubea atât medicina, cât și teologia, a făcut o paralelă semnificativă între  versetele rugăciunii „Tatăl Nostru” şi principalele glande endocrine.

El a menționat că boala se declanşează în corp, prin otrăvurile secretate la nivelul glandelor, prin atitudinea pesimistă și prin gândurile negative.

Vindecarea se produce activând energiile prin centrii corpului, direct legaţi de glande, un mijloc fundamental pentru această activare fiind rugăciunea „Tatăl Nostru”.

IATĂ CARE SUNT CUVINTELE-CHEIE ALE RUGĂCIUNII ȘI CUM DECLANŞEAZĂ ACESTEA DESCHIDEREA GLANDELOR:

„Tatăl Nostru, care eşti în ceruri” – deschide glanda pituitară (hipofiza) – cea mai înaltă glandă a organismului, legată de lumină. „Sfinţească-se numele Tău”  – deschide glanda pineală (epifiza) – punctul de plecare al constuirii embrionului în pântecul mamei. „Vie Împărăţia ta” – deschide glanda tiroidă, ce întră în funcţiune atunci când trebuie să luăm o decizie şi trebuie să acţionăm.

„Facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe Pământ” – deschide timusul, ce corespunde inimii. „Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi” – deschide gonadele (glandele de procreere) – motorul corpului fizic. „Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri” – deschide suprarenalele – centru nostru emoţional.

„Şi nu de duce pe noi în ispită” – deschide celulele lui Leydig (Lyden), ce nu sunt chiar o glandă ci un asmablu secretor de hormoni, localizat sub ombilic, chiar deasupra gonadelor şi devin, astfel, centru echilibrului feminin-masculin. „Ci ne izbăveşte de Cel rău” – deschide timusul. „Căci a Ta este Împărăţia „ – deschide glanda tiroidă. „Slava şi puterea” – se deschid planda pineală şi glanda pituitară. „Amin” este încununarea vindecării – „Aşa a fost, aşa este şi aşa va rămâne”.

Este foarte important să știm să ne rugăm și să îi cerem Lui Dumnezeu ceea ce ne lipsește.

Singurul care ne poate vindeca sufletul si trupul este Dumnezeu.

Rugăciunea este cheia prin care se deschide Cerul, iar Dumnezeu intervine miraculos, în viața noastră, prin semne și minuni.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns