Rostește rugăciunea de împăcare cu dușmanii, în postul Paștelui, ca să aplanezi orice conflicte!

Loading...

Suntem în sfântul Post al Paștelui, dar nu este de ajuns doar să ne abținem de la mâncare. Trebuie să ne abținem de la orice păcat și, foarte important, să ne rugăm pentru împăcarea cu dușmanii noștri.

De aceea, este foarte important să citiți această rugăciune…
Aducătoare de mare ajutor

“Doamne, Iubitoriule de oameni, Împăratul păcii, Hristoase Dumnezeul nostru! Tu ai nimicit despărțitura vrajbei și pace ai dăruit oamenilor, ca în bunăvoire să petreacă și de viața cea adevărată să se bucure.

Tu ai poruncit nouă a ne iubi unii pre alții și în pace a fi cu toți oamenii, mai cu seamă cu cei ce pe adevăratul Dumnezeu cunosc, Tatăl iubirii. Tu ai spus: „Fericiți făcătorii de pace, că aceștia fiii lui Dumnezeu se vor chema.”

De aceea, de bunăvoie sfintei tale voi supunându-mă, rogu-te, Stăpâne, dăruiește pace robilor Tăi (N), care întru vrajbă și în ceartă viiază.

Cu lumina ta luminează inimile lor și le încălzește cu focul dragostei, ca să nu lași viclenia a-i stăpâni și de la tine a-i depărta. Stinge întru dânții toată vrajba și păzește-i de toată ispita dezbinării. Sălășluiește întru dânșii frica ta, ca inimile lor să nu se semețească și răzbunare să caute.

Dă lor a cunoaște cele ce păcii și zidirii întreolaltă slujesc, căci bun este a locui frații împreună. Nu lăsa pre ei să istovească în vrajba și în robia neamului omenesc, ci îi cheamă la pacea ta și îi mântuiește.

Întărește și pre mine în povățuire și sârguință a stărui, pentru împăcarea celor ce se vrăjmășesc, și voia ta, cea a păcii și dragostei, în norodul tău plinind, să cunosc bucuria făcătorilor de pace, pe care fii ai lui Dumnezeu i-ai chemat.

Că Tu ești pacea noastră și pre Tine te proslăvim, împreună cu Tatăl și cu Sfântul Duh, acum și pururea și în vecii vecilor, amin!”.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Rugăciunea de Vineri. Dacă vrei să îți meargă bine toată ziua, ar fi bine să rostești cu credință această rugăciune

Rugaciune de vineri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua Iata ...