Rona Hartner: „Mie nu mi-e frica deloc. Eu ma simt deja vindecata”


Rona Hartner a sarbatorit Pastele Catolic, impreuna cu logodnicul ei si se pregateste sa inceapa sedintele de chimioterapie. Cum se simte artista.

Rona Hartner a sarbatorit Pastele Catolic, impreuna cu logodnicul ei, iar acum se pregateste sa inceapa sedintele de chimioterapie. In lupta cu cancerul, artista este foarte optimista si spune ca se simte deja vindecata.

Pozitiva si zambitoare, ca intotdeauna, Rona Hartner spune ca nu ii este deloc frica si ca are multa incredere. „Am foarte multa incredete! Mie nu mi-e frica deloc. O sa incep saptamana asta chimioterapia.

Loading...

Trebuie facuta, nu putem sa ne bazam doar pe har. Eu ma simt deja vindecata, asa ca, daca la urmatorul test de marker tumoral o sa se observe ca nu mai am nimic, probabil ca nu mai am de purtat aceasta cruce.”, a spus Rona Hartner, pe o retea de socializare.

Artista le-a urat tuturor sa petreaca sarbatori cu bine si a multumit sustinatorilor si prietenilor ei pentru sprijin si ganduri bune.

 

Rona Hartner trece din nou prin momente de cumpănă din cauza problemelor de sănătate. Actrița a fost operată de curând în România, suferind o intervenție chirurgicală după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Pe 5 martie, artista a fost externată. 

Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, vedeta a explicat că urmează să treacă printr-o nouă intervenție, după care va începe tratamentul cu citostatice.

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter.

Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc”, a mărturisit Rona Hartner, potrivit libertatea.ro.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *