Reacția unui preot după ce Răzvan Ciobanu a murit: “Suntem mai păcătoşi decât el”


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident violent, duminică. El s-a ales cu rupturi de organe, hemoragie internă și traumatism cranian, potrivit unor surse din anchetă.

Cu o viață tumultoasă, designerul iscă multiple dispute chiar și după moarte.

 

Reacția unui preot după ce Răzvan Ciobanu a murit

Loading...

Răzvan și-a asumat orientarea homosexuală, iar asta a creat numeroase controverse. Mai mult, conform unor surse, preoții susțin că vedeta nu va beneficia de o slujbă ortodoxă, după cum e lăsat din bătrâni, căci orientările lui sunt departe de dogma creștină și posibila variantă a sinuciderii ar împiedica acest lucru.

Conform huff.ro, un preot a susținut că orientarea sa și declarațiile prin care spunea că ia în calcul varianta sinuciderii nu ar permite ca designerul să fie înmormântat cu o slujbă creștinească.

 

„Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Râzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiului lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești”, a spus preotul.

După multe discuții pe această temă, un preot din Comuna Vâlcele, Covasna, a postat pe pagina sa un mesaj plin de blândețe, în care amintește românilor că întâi de toate ” a murit un om”.

 

”Răzvan Ciobanu – a murit un om”

„Răzvan Ciobanu – a murit un om. A trecut Postul Paștilor care ne-a învățat pentru a câta oară să iertăm, să iubim și să nu judecăm. Am crezut că, de data asta, am priceput.  A murit un om. Răzvan Ciobanu. A murit dureros. Din el a ieșit sufletul care s-a prezentat în fața lui Hristos cu bune și cu rele.

 

Noi, perfectibilii, am început să îl judecăm. Ba că a declarat ceva, ba că a declarat altceva…bla bla bla. Mulți suntem mai păcătoși decât el. A murit un om.

Un om pe care l-au iubit niște părinți, niște prieteni, niște rude. Cine îl mai judecă este un simplu biped.  A murit un om…. Hristos a Înviat!”, a scris preotul.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *