Povestea unei mame care a născut de trei ori gemeni. Se întâmplă o dată la 1 milion de naşteri

Povestea unei mame care a născut de trei ori gemeni. Se întâmplă o dată la 1 milion de naşteri

Karen Rodger, o femeie în vârstă de 41 de ani din Glasgow, şi soţul acesteia Colin au avut parte de o surpriza incredibilă.

Povestea mamei care a născut de trei ori gemeni. Cei doi soți au rămas fărăr cuvinte  în momentul în care medicii i-au anunţat că vor fi părinţii unui al treilea set de gemeni, scrie Daily Mail.

Karen şi Colin sunt părinţi a şase copii, însă familia lor a crescut din doi în doi. După patru băieţi, femeia a născut de această dată două fete: Rowan şi Isla.

Povestea mamei care a născut de trei ori gemeni

Şansele unui cuplu să aibă gemeni sunt, în medie, de 3%. Cu fiecare sarcină ulterioară, şansele conceperii unei alte perechi de gemeni sunt extrem de mici. Doctorii au explicat că este o şansă de 1 la 1.000.000 să naşti trei seturi de gemeni.

„Nu mi-a venit să cred. Nu m-am gândit niciodată că voi avea din nou gemeni, nu credeam că astfel de lucruri se întâmplă oamenilor ca mine, dar cu toate acestea, sunt foarte încântată”, a spus Karen. Deşi aveau deja patru copii, Karen şi soţul ei au decis că nu este târziu pentru a avea încă unul.

Povestea mamei care a născut de trei ori gemeni. Am împlinit 40 de ani şi m-am gândit că asta ar fi vârsta potrivită să mai facem un copil, dacă ne mai dorim încă un membru al familiei. Am discutat cu soţul meu despre asta, iar după o lună am rămas însărcinată. Chiar nu mă aşteptam să iasă tot gemeni, dar de data aceasta, două fetiţe”, a mai declarat ea.

Cele două fete au fost întâmpinate cu bucurie de fratii lor de: gemenii Lewis şi Kyle, în vârstă de 14 ani şi Finn şi Jude, în vârsta de 12 ani.

„Când i-am spus soţului meu că sunt însărcinată cu gemeni, a crezut că glumesc. L-am anunţat prin SMS şi i-am spus că nu e amuzant. A trebuit să-i explic că totul este adevărat”, a povestit femeia.

„Eram convinsă că voi naşte tot băieţi. Când am aflat că sunt fete am fost în al nouălea cer. Nu voi mai fi singura fată din casă”, a mai spus femeia.

Loading...