Pentru a rezolva problemele mai grele ale vieții, citește Rugăciunea către Îngerul Păzitor

Loading...

V-ați gândit vreodată când ați avut probleme grele de rezolvat în viață că ați putea cere ajutorul și Sfântului Înger Păzitor? Acesta vă este mereu aproape iar dacă veți citi o rugăciune către Îngerul vostru, veți putea vedea adevărate minuni.

Iată mai jos textul rugăciunii:

“Sfinte Îngere, păzitorul și acoperitorul meu cel bun, cu inimă zdrobită și cu sufletul îndurerat stau dinaintea ta și mă rog.

Auzi-mă pe mine, păcătosul rob al lui Hristos, care cu multă căință și lacrimi amare strig: să nu pomenești fărădelegile și nedreptățile cu care eu, nevrednicul, te mâhnesc în toată vremea, săvârșind fapte necuvenite în fața Ziditorului meu Dumnezeu.

Fii milostiv și nu te depărta de la mine. Trezește-mă din somnul păcatului și ajută-mă cu rugăciunile tale, ca întru pocăință și neprihană să-mi petrec cealaltă vreme a vieții mele.

Păzește-mă de căderile în păcate grele, ca să nu cad în deznădejde și să nu se bucure vrăjmașul de pierzarea mea.

În tot locul și în tot ceasul să-mi stai înainte, rugându-L pe Domnul Dumnezeul îndurărilor să-mi ierte păcatele pe care le-am săvârșit în viața mea cu fapta, cu gândul sau cu vorba.

Iar în ultimul ceas tu să fii lângă mine, bunul meu păzitor, alungându-i pe întunecații veniți să înfricoșeze al meu suflet.

Apără-mă de cursele lor, când va fi să trec prin vămile văzduhului, pentru că, de tine călăuzit și păzit, lumina Raiului să o vad, unde Sfinții și Puterile cerești laolaltă laudă și preamăresc numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Treimea cea de-o-ființă și nedespărțită, și acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin”.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Rugăciunea de Vineri. Dacă vrei să îți meargă bine toată ziua, ar fi bine să rostești cu credință această rugăciune

Rugaciune de vineri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua Iata ...