Nadia Comăneci, despre performanţa Simonei Halep de la Roland Garros: “Va fi un impuls pentru generaţia viitoare”

Fosta mare gimnastă, Nadia Comăneci este de părere că performanţa Simonei Halep de la Roland Garros va fi impuls pentru generaţiile viitoare ca să facă performanţă în contextul în care a aceasta a demonstrat că prin muncă şi perseverenţă se poate ajunge în vârf.

„Sper că va fi un impuls pentru generaţia viitoare. Arată (n.r. Simona Halep) tuturor că prin muncă şi dedicaţie se poate ajunge în vârf. Sper că acest lucru va face părinții să înțeleagă importanța jocului sportiv și că România poate fi din nou la vârf”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit Reuters.

Potrivit acesteia, sportul poate readuce oamenii de toate vârstele împreună, iar Simona Halep a reuşit acest lucru prin performanţa realizată la Roland Garros.

„Sportul aduce întotdeauna oamenii împreună, așa că a fost frumos să vedem oameni de toate vârstele din România, care aveau acest moment de fericire.

În cazul meu, chiar și a doua zi nu mi-am dat seama de ceea ce am realizat. Când am ajuns înapoi în România și acolo erau 10.000 de oameni la aeroport și m-am gândit că am făcut o mare performanţă”, a adăugat Nadia Comăneci.

Peste 20.000 de persoane s-au bucurat împreună cu Simona Halep pe Arena Națională, iar Nadia Comaneci crede că triumful de la Roland Garros le-a permis românilor din toate colțurile ţării să se unească din nou în jurul acestei performanţe.

Lasă-ne un comentariu!

Lasă un răspuns

x

Check Also

15 Reasons Why Dogs Are the Best Things in This World

There are about 900 million dogs all around the world. 900 million fluffy cuties who are ready to give ...