Marte intra in Pesti in 14 aprilie 2022. IMPACT major pentru aceste zodii

Marte intra in Pesti in 14 aprilie 2022. IMPACT major pentru aceste zodii

Luna aprilie este foarte speciala. Are doua Luni noi, o eclipsa partiala de Soare, o conjunctie cun n-a mai fost din 1856. Faptul ca Marte intra in Pesti in 14 aprilie 2022 transforma intreaga conjunctura astrala. Iata ce impact are aceasta mutare asupra zodiilor.

Taur

Pentru Taur, acest tranzit va afecta casa a zecea. Aceasta casa a horoscopului este considerata a fi pentru cariera si afaceri. Se pot gasi noi oportunitati de angajare. Persoanele asociate cu domeniul tehnologiei pot obtine beneficii. Acesta va fi momentul pentru ca persoanele nascute sub acest semn, sa avanseze si sa profite de noi oportunitati. In aceasta perioada, respectul va creste. Relatiile de dragoste vor deveni mai puternice.

Leu

Tranzitul lui Marte se va intampla in casa a saptea, care este despre casatorie, parteneriat si relatii externe. Trecerea lui Marte poate da rezultate bune in multe cazuri, cum ar fi o promovare. Vor exista oportunitati de a avansa la locul de munca.

Sagetator

Pentru persoanele din acest semn zodiacal, Marte va activa a treia casa si va face oamenii mai curajosi. A treia casa a horoscopului este despre comunicare, frate-sora etc. Acest tranzit al lui Marte va oferi rezultate bune pentru locul de munca si afaceri. Se va sesiza o crestere a veniturilor si a onoarei. Unele decizii importante pot fi luate in materie de bani. Cheltuirea banilor mai mult decat venitul poate provoca stres mental. Vor exista oportunitati bune de a investi si se poate castiga un profit bun din aceasta investitie.

Varsator

De indata ce Marte intra in Pesti, exista o atmosfera de fericire si pace, in timp ce perturbarea dispare. Dar se pot confrunta cu probleme legate de sanatate. Si, impreuna cu aceste cheltuieli, responsabilitate, sursa de venit va creste, de asemenea.

Berbec

Pentru Berbec, vor fi mai putine probleme, banii vor veni si viata de familie va fi pasnica. Impreuna cu asta, mijloacele de venit se vor imbunatati si vor exista cresteri la locul de munca. Acest tranzit a lui Marte va fi bun pentru studenti.

Gemeni

Tranzitul lui Marte va aduce succes intrand in casa a noua a zodiacului. Actiunile si deciziile vor fi apreciate. Calatoriile vor fi posibile. Ar trebui reduse cheltuielile, ar putea exista o criza financiara. Exista, de asemenea, posibilitatea de a creste sursele de venit.

Rac

Tranzitul lui Marte nu este foarte bun pentru persoanele din Rac. Trebuie avut grija de sanatate. Chiar si la lucru, accentul ar trebui sa fie doar pe munca, pastrarea distantei fata de dezbateri si certuri este importanta. Sursele de venit vor creste, dar oamenii pot incerca sa te degradeze. Pot exista dispute familiale, iar in general acest tranzit va aduce multe provocari.

Fecioara

Pentru Fecioara, decizia oricarui caz pe care il au in instanta poate veni in favoarea lor. Sunt sanse sa primesti bani. Dusmanii te pot tulbura, dar ei vor fi invinsi. Poate veni o oferta de munca de la o companie straina.

Balanta

Copiii pot avea probleme. Pot fi dezbateri la birou. Elevii trebuie sa munceasca din greu pentru a obtine note bune. Statutul social poate creste.

Scorpion

Fericirea va creste si asa va functiona. Sunt sanse mari sa cumperi o casa.

Capricorn

Marte va arata multe influente asupra Capricornului. Relatiile de dragoste vor fi bune. Vor fi sanse mari sa cumperi o noua proprietate.

Pesti

Efectul lui Marte va fi normal in acest semn zodiacal. Exista sanse de a cumpara terenuri sau proprietati. Dusmanii vor fi invinsi. Vor exista placeri lumesti.

sursa: news18.com

Loading...