Mama ta este cea mai importantă persoană din viața ta: respect-o și trateaz-o cu blândețe pentru că

Mama ta este cea mai importantă persoană din viața ta: respect-o și trateaz-o cu blândețe pentru că

Pierderea unei mame. Mama ta este îngerul tău păzitor. Ea este Îngrijitorul tău. Protectorul tău. Disciplinarul tău și prietenul tău. Mama ta este singura ființă umană din viața ta care este dispusă să sacrifice tot ceea ce iubește pentru tine. Mama ta este singura persoană care ar schimba ceva în lume pentru a te proteja și a te avea alături. Mama ta este femeia care te poartă un an, te aduce în această lume, ajunge să-ți spună primul salut și să te ridice.

Mama ta îți dă viață. Ea este motivul pentru care trăiești și respiri. Ea este cea care este acolo prin vremurile tale grele, prin provocările tale, prin eșecurile tale, prin tristețea ta. Ea este acolo să te ridice, să te împingă înainte, să-ți dea putere, să te inspire, să te ajute și să-ți arate calea.

Nu au vrut sa ne lase sa urcam in avion pentru ca aveam pasaport de Romania! Zbor cu peripetii, oare a meritat? Vide complet:

Mama ta este cea mai importantă persoană din viața ta, indiferent dacă o știi sau nu.

Ea este singura persoană care te iubește necondiționat în sensul real al cuvântului. Singura persoană care te acceptă așa cum ești. Imperfectă, păcătoasă, diferită, greșită, iresponsabilă, ingrată … Dragostea ei pentru tine nu s-a putut estompa niciodată. Focul care o ține în viață nu s-ar putea stinge până când nu vei fi acolo. Până când vei fi în viață și bine.

Așadar, nu-i lua dragostea de la sine înteles. Nu ignora alimentarea relației pe care o ai cu ea.
Nu așteptați până când ea a plecat pentru a-și da seama cât de mult a însemnat pentru tine.
Nu așteptați până când a plecat să înțeleagă că ea a fost într-adevăr singura, adevărata prietenă din viața ta.
Prețuiește-i prezența în viața ta și apreciază faptul că este încă în viață și bine. Apreciază faptul că este fericită și sănătoasă. Apreciază faptul că încă o poți vedea, atinge, îmbrățișa și vorbi cu ea. Apreciază faptul că ea este încă acolo pentru tine, indiferent prin ce ai trecut.

Oprește-te o secundă și gândește-te la asta.
Gândește-te la toate acele momente în care ai fost nedrept cu ea și ea încă te-a iertat. Amintiți-vă când nu ați fost acolo pentru ea, așa cum a fost acolo pentru dvs. în fiecare moment de veghe din viața ei. Gândește-te de fiecare dată când ai fost nerecunoscător și aspru cu ea când tot ceea ce i-a păsat vreodată a fost să te ajute. Să-ți dea o mână de ajutor, să-ți dau sfaturi, să te scoată din mizeria aceea, să te elibereze de durerea prin care treci.

Faceți-vă timp să vă gândiți la toate acele momente din viață și spuneți-mi …
Nu a făcut tot ce a putut pentru tine? Nu s-a sacrificat pentru tine de mai multe ori?

Mama ta este totul. Așadar, nu așteptați până când ea va pleca în cele din urmă pentru a-și da seama cât de important este rolul ei. Nu așteptați până nu este prea târziu pentru a înțelege cât de binecuvântat ați fost că ați avut o mamă în viața voastră, dar nu ați apreciat-o suficient când a fost prin preajmă. Nu vă lăsați să regretați acțiunile dvs. odată ce va părăsi acest loc pentru totdeauna …

Ține-o strâns și fii recunoscător lui Dumnezeu pentru că a avut-o. Arată-i respect, dar mai important, iubește-o așa cum te iubește pe tine. Anunțați-o că veți continua să o iubiți și să aveți grijă de ea până în ziua în care își va lua ultima respirație și își va lua rămas bun de la această lume

Loading...