Iti mai aduci aminte actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret? Uite cum arata acum și prin ce trece bărbatul:

Loading...

Robert Powell, actorul britanic care a jucat rolul lui Iisus in mini-seria „Iisus din Nazaret” a ajuns la varsta de 74 de ani.

Robert Powell a devenit extrem de cunoscut in anul 1977 cand a aparut filmul „Iisus din Narareth” in regia lui Franco Zeffirelli. Însă ceva s-a întâmplat cu Powell după ce a jucat acest rol. Înainte de accepta provocarea lui Zeffirelli, actorul era un ateu declarat, însă după realizarea peliculei, a ajuns chiar să se considere „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ”.

Cei din cercul lui de prieteni ar spune că actorul ar fi urmărit de un fel de blestem. „După ce a jucat rolul Mântuitorului, Robert nu s-a mai simţit niciodată împlinit, niciun alt rol nu l-a mai captivat, niciul alt film nu l-a mai atras. Întotdeauna amintea de momentele memorabile în care el îl interpreta pe Iisus din Nazaret”.

Anul acesta actorul a implinit 74 de ani si este casatorit de mai bine de 40 de ani cu Babs Lord. Actorul a declarat ca secretul reusitei unei casnicii este „compatibilitatea”.
Intr-un interviu, actorul a declarat ca este coplesit de faptul ca in toti acesti ani oamenii l-au asemuit cu Iisus.

Referitor la filmul care i-a marcat cariera, actorul a declarat ca „a fost ceva magic”.
Ultima aparitie a lui Robert Powell pe micile ecrane a fost în calitate de narator pentru un documentar numit „The Bible/ Biblia”, aparut în 2013.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Rugăciunea de Vineri. Dacă vrei să îți meargă bine toată ziua, ar fi bine să rostești cu credință această rugăciune

Rugaciune de vineri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua Iata ...