Înmormântarea Mădălinei a fost anulată: “În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată’


Suspiciuni de crimă în cazul Mădălinei Banu, fata de 19 ani găsită moartă pe plaja din Vama Veche. Familia fetei a cerut Poliţiei o nouă autopsie, după ce ar fi descoperit urme de violenţă pe trupul tinerei.

Mădălina Ioana Banu a fost găsită fără viaţă, pe 1 iulie 2019, la ora 05.00, în zona ‘Baldachine’ de pe plaja Vama Veche.

Iniţial, poliţiştii care au anchetat moartea fetei au anunţat că pe trupul ei nu au fost găsite urme de violenţă, iar ulterior, necropsia efectuată la morgă ar fi arătat că Mădălina s-a înecat.

Loading...

Totuşi, familia fetei care locuia în satul Vâlcelele (Constanţa) a cerut poliţiştilor refacerea autospiei pentru că ar fi fost descoperite mai multe vânătăi pe trupul tinerei.

‘S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă pe tot corpul. Au venit poliţiştii la criminalistică şi au spus să anuleze pentru reluarea autopsiei şi pentru alte probe.

Au găsit trei suspecţi de crimă care acum se află în arest. În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată’, a scris o verişoară a Mădălinei.

 

Fata găsită moartă la Vama Veche, complet dezbrăcată

Potrivit unor surse, cu o seară înainte să fie găsită fără viaţă pe plaja din Vama Veche, Mădălina Banu ar fi ieşit să se distreze cu mai mulţi prieteni.

Înainte cu patru zile să moară, Mădălina şi-a sărbătorit ziua de naştere, atunci când a împlinit 19 ani.

După ce s-ar fi distrat împreună cu mai mulţi prieteni, Mădălina ar fi intrat în mare să facă o baie, în jurul orei 04.00, însă nu ştia să înoate.

Mai mult, anchetatorii au găsit hainele fetei, inclusiv lenjeria intimă, dar şi telefonul mobil, la o distanţă de aproximativ 100 de metri de locul în care a fost descoperit trupul.

Moartea Mădălinei a provocat o tragedie fără margini în familia ei, dar şi printre prieteni.

Răspunsul Poliţiei cu privire la suspiciunile de crimă în cazul Mădălinei
“În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la tânăra găsită decedată la Vama Veche în data de 1 iulie, vă comunicăm faptul că aspectele sesizate nu se confirmă.

Polițiștii din Mangalia au fost sesizați de către familia persoanei în cauză cu privire la anumite suspiciuni în ceea ce privește cauza decesului. Polițiști, împreună cu criminaliști au fost la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *