Horoscopul zilei de VINERI,17 mai 2019. Taurii au divorț, Racii rămân fără bani


Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Berbec

Apar chestiuni financiare comune cu alții. Se întrezărește un final de capitol, fiind vorba fie de câștigurile obținute din colaborări, fie despre moșteniri, partaje, datorii, împrumuturi. Lipsa banilor te va amărî foarte tare, dar este doaar pentru o scurtă perioadă. Cei maturi sau care se îndreaptă spre sfârşitul carierei vor începe să se confrunte cu situaţii speciale de sănătate, fapt ce le va îngreuna situația.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Taur

Vineri se evidențiază un final de etapă în segmentul partenerial. Intră în discuție separarea, divorțul de un partener de viață, finalul unei colaborări sau refomulări drastice ale situațiilor din acest segment. Totul va deveni dificil, relațiile sunt marcate de neîncredere sau de ostilitatea celor alături de care trăiesc sau cu care desfăşoară activităţi comune. Atenție să nu vă lăsați păcăliți sau provocați, deoarece acesta este interesul multora azi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Gemeni

Zi cu forfotă la serviciu. Se finalizează o etapă de lucru. Relațiile colegiale sunt umbrite, astfel că unele se vor dizolva destul de zgomotos. Îngrijește-ți sănătatea! În ceea ce privește banii, Gemenii devin mai chibzuiţi şi mai tenace ori de câte ori se va pune problema unui venit. În plus, nativii vor sesiza relaxarea relaţiilor parteneriale. La finalul zilei sunt posibile îngrijorări trecătoare sau nemulţumiri legate de activitatea curentă la locul de muncă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Rac

O zi plină de amărăciune sau dezamăgire la locul de muncă. Dar membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tău. Sunt prevăzute discuții și întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale. Și totuși tema principală a săptămânii rămân relațiile sentimentale. Se conturează modificări, finalul unei relații, schimb de idei controversate cu persoana iubită și copiii, după caz. Te detașezi de relațiile toxice și să te ocupi mai mult și mai bine de nevoile tale reale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Leu

Ai parte de îngrijorări familiale şi domestice. Totuși, simți nevoia acută de a te afirma din nou, astfel că îți fixezi un nou proiect socio-profesional pe care îl vei onora cu succes. Sfârşitul zilei te introduce o notă accentuată de oboseală sau de limitare fizică, fiziologică, în timp ce în planul vieţii publice sau al exercitării meseriei. Poți primi oferte demne de interes, oneste şi stabile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Fecioară

Relaţiile afective trec prin stări de spirit şi comportamente extreme: înflăcărare, entuziasm, urmate de dezamăgire, dezinteres, uneori chiar de repulsie faţă de o persoană sau de revoltă faţă de o situaţie trăită. Din 17 mai, ai o atitudine bănuitoare și de neîncredere faţă de ceea ce aud (ştiri, informaţii, relatări). La finalul zilei poți programa o excursie. De unele persoane din anturajul apropiat te vei desprinde, fie în urma unor evenimente, fie în urma aflării unor secrete. Sunt relații ce trebuie încheiate fără echivoc.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Balanță

De vineri apar grijile financiare. Te temi de datorii și de lipsa banilor. Se recomandă prudență, în cazul în care apar noutăți profesionale, deoarece nu sunt ceea ce pare. Unde mai pui că, din punct de vedere al carierei, se încheie o etapă de câștig din munca proprie. La finalul zilei, intră în discuție și modificarea condițiilor de muncă sau chiar activitatea profesională propriu-zisă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Scorpion

O zi forte pentru nativii din Scorpion. Debordați de energie în multe sectoare de viaţă şi activitate, sporindu-le, totodată, intuiţia, forţa telepatică, capacitatea de a-i influenţa şi a-i impresiona pe cei din jur. A doua parte a zilei le aduce nativilor posibilitatea de a face schimbări majore și definitive în ceea ce privește personalitatea lor. Sunt momente deosebite de a lua decizii clare, ferme privind relațiile și situațiile în care sunt implicați.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Săgetător

Săgetătorul trece prin momente de amintiri neplăcute, stări de spirit marcate de revoltă, mânie şi, implicit, de dorinţa de revanşă. Nu se împacă cu propriul trecut, ceva sau cineva nu le dă pace. Posibil să aveți nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dacă nu vă liniștiți. Atacurile de panică sau depresia vin pe acest fond sufletesc încărcat. Odihna și dieta te ajută mult.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Capricorn

Trăiți momente de încăpăţânare şi inflexibilitate atât în relaţiile de la muncă, dar și în plan amoros. Noroc că cineva din anturajul vostru va înțelege foarte bine situația în care vă aflați și vă vor sfătui numai de bine. Însă este vremea să vă desprindeți de unele persoane din anturajul vostru. Retragerea din forfota cotidiană și meditația ajută mult!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Vărsător

Treceți printr-un proces de radicalizare a relaţiilor publice, disconfort născut din sensul şi implicaţiile unor ipostaze publice care intră în contradicţie cu convingerile şi interesele voastre. Cu siguranță ecoul celor petrecute în această săptămână vă va urmări multă vreme. În segmentul profesional rămâne multă agitație. Se conturează finalul unei etape profesionale, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Pești

Vă veți simți motivați în această zi mai mult ca oricând. În urma evenimentelor din această săptămână vă veți remodela și  filosofia de viață. Este vremea să renunați la tiparele mentale învechite și să vă adaptați noilor situații în care vă aflați. Veți fi ajutați foarte mult în acest sens.

Loading...