Horoscopul zilei de MARTI, 7 mai 2019. Emoţii pozitive, înţelegere şi o surpriză frumoasă în dragoste


Horoscop 7 mai 2019 Berbec
Nativii Berbeci sunt sfătuiţi de astrologi să dea atenție planului profesional. Cu munca și pasiunea care vă caracterizează ați putea obține rezultate care vor fi recompensate. Poate vor deschide calea unei promovări, spune horoscopul. De asemenea, este probabil ca un membru al familiei să fie într-un impas și să vă ceară ajutorul, iar sprijinul vostru s-ar putea să conteze.

Horoscop 7 mai 2019 Taur
Taurii s-ar putea simţi plictisiţi de această zi, considerată poate monotonă pentru spiritul lor, însă surprizele vor apărea cât de curând. Concentraţi-vă la serviciu şi nu vă lăsaţi pierduţi în propriile gânduri. Spre după-amiază, prietenii sau persoana iubită vă vor invita în oraş. Ori veţi avea parte de o cină romantică, ori de o plimbare liniştită în aer liber, însă mai mult ca sigur starea voastră se va schimba semnificativ în bine.

Horoscop 7 mai 2019 Gemeni
Nativii Gemeni vor avea rol de observator în această zi. Staţi departe de conflicte, situaţii tensionate sau probleme între colegi, mai ales dacă nu vă implică în mod direct şi nu vă afectează imaginea. Fiți răbdători și puteți găsi un beneficiu neașteptat din evenimentele zilei. Petreceţi seara în compania celor dragi, fie că este vorba de familie ori persoana iubită.

Loading...

Horoscop 7 mai 2019 Rac
Racii trebuie să fie pregătiţi pentru tot felul de situaţii neaşteptate. Chiar dacă deţii controlul, s-ar putea ca neprevăzutul să vină din partea prietenilor, care par să aibă tot felul de probleme în ultima perioadă. S-ar putea ca planurile tale să fie date peste cap. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, lumea ta va fi întoarsă pe dos de o persoană specială, de care este foarte posibil să te îndrăgosteşti. Spre seară, s-ar putea să apară chetuieli neprevăzute, o achiziţie neplanificată.

Horoscop 7 mai 2019 Leu
Astăzi, Leii au o mare șansă de succes. Poate că vei avea o întâlnire fructuoasă la locul de muncă, fapt ce îţi deschide calea spre o avansare în funcţie. Pentru unii, succesul vine în viața lor personală. O relaţie de prietenie se poate transforma într-una de iubire. Cei care au deja un partener, vor duce relaţia la un nivel superior. În tumultul acestor emoţii, ar fi bine să ai grijă să te menajezi, spune horoscopul.

Horoscop 7 mai 2019 Fecioară
Fecioarele trebuie să evite oamenii agresivi. Energiile lor negative ar putea avea un impact devastator asupra ta. Ziua ar putea trece foarte liniştit dacă te concentrezi asupra rutinei, evitând situaţiile neprevăzute. Spre seară, mergi la film sau cumpără-ţi ceva din magazinul tău preferat. Simte-te liber să experimentezi.

Horoscop 7 mai 2019 Balanţă
Balanțele simt că sunt pe drumul cel bun, după o perioadă mai agitată. Sentimentul de liniște și calm îi face încrezători în viitor și dornici se experimenteze în dragoste. E momentul potrivit pentru a-și pune în aplicare planul, dacă au pus ochii pe o persoană atrăgătoare. Nu lăsa prea mult timp să se scurgă, ochii care nu se văd se uită.

Horoscop 7 mai 2019 Scorpion
Scorpionii merg până în pânzele albe pentru a demonstra că au dreptate, însă toată energia folosită în acest scop le va aduce probleme în relația de cuplu. Persoana iubită nu este tocmai încântată de această demonstrație de forță, ci ar prefera mai multă maturitate. Nu ar strica să lași de la tine, mai ales dacă nu e ceva grav. Păstrează-ți arsenalul pentru momentele decisive, care chiar contează.

Horoscop 7 mai 2019 Săgetător
Săgetătorii ar face bine să bată fierul cât e cald, altfel va bate vântul în sufletele lor. Răbdarea are o limită, iar între a fi misterios și indiferent e o linie foarte fină. Dacă ai pus ochii pe cineva apelează la cea mai veche armă – sinceritatea. Însă acum, nu anul viitor. Ai putea descoperi o persoană cu adevărat specială.

Horoscop 7 mai 2019 Capricorn
Nativii din zodia Capricorn vor trece, astăzi, printr-o mulţime de emoţii pozitive: iubire, apreciere sau compasiune. Astăzi veţi simţi nevoia acută de a ajuta alte persoane în tentativa de a face lumea mai bună. Este de apreciat gestul vostru, însă v-aţi putea lovi de o serie de dezamăgiri venite tocmai din partea oamenilor pe care i-aţi ajutat. Nu vă descurajaţi! Trebuie să fiţi conştienţi că aţi ajutat acei oameni pentru că aşa v-aţi dorit şi nu pentru că aţi fi aşteptat ceva în schimb.

Horoscop 7 mai 2019 Vărsător
Vărsătorii vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă din partea persoanei iubite: un cadou scump, o vacanţă sau acel obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp. Astăzi este ziua în care unul dintre visele voastre va fi îndeplinit prin complicitatea persoanei iubite şi a prietenilor. Nu uitaţi să mulţumiţi pentru ceea ce primiţi bun în viaţa voastră. Oamenii din jurul vostru aşteaptă acest gest de recunoaştere.

Horoscop 7 mai 2019 Pești
Nativii din Peşti se vor simţi, astăzi, în apele lor, cel puţin la locul de muncă. Veţi fi puşi în faţa unor decizii cruciale şi, împreună cu partenerii voştri de încredere, veţi lua cele mai bune hotărâri, iar rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp. Drept urmare, veţi fi remarcaţi de şefi şi de colegi şi puteţi primi o promovare sau o mărire de salariu. Aveţi încredere în judecata voastră!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *