Horoscopul zilei de MARTI, 2 aprilie 2019. Faţă în faţă cu adevărata dragoste


Horoscop 2 aprilie 2019 Berbec
Chiar dacă sunt cuprinși de lenevie, Berbecii nu ar trebui să refuze nicio invitație. Oricât de banală ar părea. O simplă ieșire, chiar dacă pare lipsită de sens, s-ar putea transforma într-o aventură de nerefuzat. Nativii din această zodie ar putea cunoaște, din senin, persoana pe care o așteaptă de o viață. Uneori, iar asta se întâmplă de puține ori în viață, norocul e doar la un pas distanță. Trebuie doar să ai curajul să-l faci, chiar dacă simți că nu te așteaptă nimic bun.

Horoscop 2 aprilie 2019 Taur
Taurii ar putea descoperi informații prețioase despre propria persoană după câteva ore petrecute în singurătate. Agitația de zi cu zi i-a îndepărtat de adevăratele dorințe, iar acum simt nevoia de a se reconecta cu cele mai înalte aspirații – acele vise care le-au modelat personalitatea. Nu considera această experiență drept una bizară. Din contra, e o adevărată binecuvântare să știi ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Horoscop 2 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii sunt chemați în ajutorul unei persoane dragi. E un moment nepotrivit, mai ales că sunt multe probleme de rezolvat, însă familia a fost și va rămâne mereu pe primul loc. Iar ajutorul dat de nativii din Gemeni va face diferența dintre o situație catastrofală și o situație delicată, însă rezolvată cu brio. Binele făcut se va întoarce înzecit, iar asta mai rapid decât te-ai aștepta.

Loading...

Horoscop 2 aprilie 2019 Rac
Dă norocul în dragoste peste Raci și se lasă cu fluturi în stomac. O discuție cu o persoană atrăgătoare dă naștere la mai multe emoții decât ar fi normal, iar asta e un semnal cât se poate de clar, pentru cine are ochi să vadă. E ceva la mijloc și ar fi păcat să se piardă cu timpul. Unul dintre parteneri va trebui să facă primul pas – o invitație oficială – care nu mai lasă loc de dubii. E ceea ce așteaptă amândoi, de fapt, însă nu o spun de frica unui refuz.

Horoscop 2 aprilie 2019 Leu
E posibil ca astăzi să n-ai nicio tragere de inimă de a face lucruri, de a rezolva probleme familiale, sau de a munci pentru o carieră de succes în viitor. Înainte de a te lăsa să aluneci în deznădejdea asta, calculează riscurile. Ieşi eventual la o mică plimbare ca să încerci să înţelegi că imaturitatea e calea spre nicăieri.

Horoscop 2 aprilie 2019 Fecioară
Te trezeşti deprimat şi orice mic episod neplăcut te deranjează foarte tare. E posibil ca unele Fecioare să aibă nevoie de ajutor, de ceva sfaturi, poate chiar de o consiliere psihologică. Nu e cea mai bună zi pentru investiţii şi pentru idei creative. Finanţele te îngrijorează, în general. Nu împrumuta bani pentru a face achiziţii scumpe.

Horoscop 2 aprilie 2019 Balanţă
Cresc şansele să apară o ocazie fericită pentru tine. Apreciază la adevărata lui valoare acest moment. Ai încredere că soarta va lucra în favoarea ta, dacă stabileşti clar obiectivele. Norocul e de partea celor care sunt oneşti astăzi. E posibil ca pe seară să fie nevoie de multă atenţie din partea ta în chestiuni personale.

Horoscop 2 aprilie 2019 Scorpion
Nu e indicat să te odihneşti prea mult astăzi. Cheile succesului pentru tine sunt iniţiativa, încrederea de sine, activitatea susţinută şi urmarea întocmai a proiectelor palinificate. Uneori, imposibilul devine posibil în 24 de ore, dacă vreia sta. Sunt şanse să începi mult aşteptata poveste de dragoste, să obţi un mare succes în afaceri, sau să-ţi creşti semnificativ veniturile.

Horoscop 2 aprilie 2019 Săgetător
În 2 aprilie, Săgetătorii au o şansă uriaşă de a li se recunoaşte meritele. Lucru extrem de important pentru viitorul lor profesional. Cei care fac afaceri nu trebuie să să atragă prea multă atenție în jurul lor. Ziua de marţi este propice întâlnirilor romantice sau schimbului de cadouri. Seara, relaxaţi-vă cu un film bun.

Horoscop 2 aprilie 2019 Capricorn
Pentru Capricorni, ziua de marți are legătură cu vanitatea. Sunt prevăzute multe probleme, care necesită decizii luate rapid şi cu înțelepciune. Dacă îţi epuizezi energia cu lucruri mărunte, nu vei mai fi suficient de puternic pentru rezolvarea altor probleme mult mai importante. Seara, corpul dumneavoastră va necesita atenţie. Un masaj este binevenit.

Horoscop 2 aprilie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii nu trebuie să critice oamenii din jurul lor. Înainte de a căuta un defect în comportamentul (aspectul sau caracterul) unora dintre ei, analizează-te pe tine şi propriile neajunsuri. Stai departe de conflicte şi încearcă o nouă dietă. Compania unui prieten este o idee excelentă pentru ziua de marţi.

Horoscop 2 aprilie 2019 Pești
Peştii nu vor obţine rezultate notabile în niciun domeniu. Apar tot felul de obstacole, care vă pun în dificultate atât la serviciu, cât şi în relaţia de cuplu. Negocierile și calculele în afaceri dau cu virgulă şi trebuie să găseşti neapărat o soluţie. Pestii căsătoriți ar trebui să evite frivolitatea.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *