Horoscopul zilei de AZI,13 februarie 2019. Miercuri este ziua perfectă pentru reparat greșelile


Horoscop 13 februarie 2019. Gemenii trebuie sa se abtina de la a face comentarii rautacioase azi.

Berbec – Horoscop 13 februarie 2019

Deşi ai chef de discuţii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviţi interlocutori. Nimereşti într-un anturaj în care planează ostilitatea, tăcerea pune stăpânire peste toţi încât e o povară şi pentru tine să păstrezi atmosfera vie în astfel de medii. Dar noroc că apari tu, pentru că ai un tonus viu care mobilizează pe toată lumea la mai multă acţiune. Dacă tu nu ai intervenit în acest spaţiu cu aerul tău tineresc şi cu dorinţa de distracţie, toţi s-ar fi complăcut într-o linişte mohorâtă, ca atare sosirea ta seamănă cu o rază de soare.

Loading...

Taur Horoscop 13 februarie 2019

Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum. Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin către tine pe căi subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Gemeni Horoscop 13 februarie 2019

O gafă infantilă comisă de un amic te ţine pe tine acum pe loc. Trebuie să lupţi alături de el să repare greşeala, dar cel mai tare te doare faptul că tu nu ai avut nicio vină. A fost numai contribuţia lui iar acum el încearcă să se şteargă pe mâini de această faptă, pasând vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor şi de ironie, nu cu răutate, dar nu meriţi tu să dregi oalele sparte de alţii, oricât de buni prieteni aţi fi. Dacă celălalt a greşit, să repare, fără a te atrage şi pe tine în greşeala sa!

Rac Horoscop 13 februarie 2019

A sta pe margine şi a te plânge de orice, nu e varianta cea mai potrivită în situaţia de faţă, ci ţi se cere să depăşeşti rezervele sau temerile şi să te implici şi tu în această provocare. Chiar dacă, pe moment, ai impresia că nu-i vei face faţă, că nu eşti pregătit sufleteşte pentru o astfel de confruntare, vei reuşi mai bine decât ai putea crede, totul e să-ţi înfrângi starea emoţională negativă care te copleşeşte. A-l lua pe nu în braţe la ce e mai greu, spunând că nu ştii, nu poţi, nu vrei, ar însemna un eşec lamentabil, or tu poţi, ştii şi vrei mai mult decât ai putea crede. Ia taurul de coarne şi intră în arenă!

Leu Horoscop 13 februarie 2019

Ai grijă în ce te bagi azi, pentru că eşti atras într-o capcană. Colaboratorii cu care ai avut o relaţie bună înainte nu mai sunt la fel de sinceri şi de cooperanţi, ci apelează la tertipuri incorecte pentru a-şi atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gândi la dorinţele tale, deci, ca să ţi le aperi, trebuie să te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce-ţi promit cei care îţi stau alături, pentru că nu e în avantajul tău, ci numai al lor!

Fecioara Horoscop 13 februarie 2019

Te comporţi ca o cloşcă ce stă permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie mărită de control asupra celor pe care îi iubeşti. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fă o distincţie clară între cele două atitudini, ca să nu exagerezi cu dorinţa de a face bine cu orice preţ. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei voinţe. Gândeşte-te şi la ce-şi doreşte cel din faţa ta, la ce îi place, la ce nu-i place, pentru că nu e obligatoriu să accepte intervenţia ta, chiar dacă tu ai impresia că e iubire pură. Respectă-i libertatea de a spune nu, pentru că dacă nu acceptă gestul tău de iubire nu înseamnă că te iubeşte mai puţin. Vrea să-şi controleze el propria sa viaţă!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *