Horoscopul zilei de AZI,10 mai 2019. Berbecii plătesc greșeli din trecut


Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 mai 2019. Previziuni astrologice -Berbecii plătesc greșeli din trecut, Racii sunt sabotați, Taurii au conflicte în amor. Ce anunță horoscopul de vineri pentru fiecare zodie

Horoscopul zilei de 10 mai. Berbecii sunt măcinați de trecut

Trecutul le desființează prezentul Berbecilor, care se vor confrunta cu o ipostază de viaţă personală şi/sau publică esenţială, deloc uşor de rezolvat. Trăiți astăzi consecințele unor greșeli foarte vechi de 14/15 sau de 28/30 de ani. Horoscopul zilei vă dă poftă de viațo spre finalul zilei, când se anunță chef de distracţii, de sport, de mişcare și de activităţi care să le permită să-şi valorifice un talent sau să compenseze plictisul cotidian.

Loading...

Horoscop zilnic, 10 mai – Taur: Conflicte

Conflicte cu prietenii, partenerii de dragoste. Nativii vor renunţa cu greu la unele dintre convingerile lor, chiar dacă presiunea exercitată asupra lor de evenimente sau de mediul în care îşi desfăşoară activitatea este mare. Aveți tendințe autoritare, greu de suportat de către ceilalți membri ai familei. Încercați să cultivați gândirea pozitivă și umorul! Există riscul să vă afundați în gânduri neliniștitoare și scenarii neplauzibile.

Horoscop zilnic 10 mai – Gemenii pun bani deoparte

Aveți restricţii materiale, faceți o reevaluare financiară sau renunţați la unele iniţiative considerate prea costisitoare pentru actuala lor disponibilitate bănească ori ca precauţie în faţa unui viitor nesigur. Mintea și trupul nativilor sunt afectate în această zi, de aceea se recomandă dozarea eforturilor. Posbile cheltuieli majore pe taxe, credite sau achiziții scumpe. Prudență și discernământ în toate! Persoanele din anturajul apropiat vă vor solicita mult.

Horoscopul zilei 10 mai – Racii descoperă că au fost ”lucrați” pe la spate

Mare atenţie la conflictele care s-au desfăşurat departe de ochii şi urechile nativilor și care abia acum descoperă de cine au fost “lucrați”în secret. Horoscopul anunță intensificarea trăirilor, fapt ce îi va face pe nativi să fie mai atenți la provocările parteneriale care continuă să se manifeste ori care abia acum încep să prindă contur. A doua parte a zilei aduce impulsuri de afirmare prin bani (acumulaţi, câştigaţi, etalaţi prin cumpărături sau investiţii semnificative).

Horoscop 10 mai Leu – Șanse de succes și de iubire

Sunteți în plin proces de recuperare de forţe, de schimbare de registru organic, motiv pentru care debordați de energie, vigoare, ambiţie şi combativitate. Sfârşitul săptămânii aduce o foarte frumoasă şansă de succes. Planificați o excursie alături de cineva drag și de încredere, lecturați cărți deosebite și trasați planuri noi de viitor alături pe persoana iubită!

Horoscop 10 mai Fecioară – Nemulțumiri de toți și de toate!

Nativii se vor izola sau vor manifesta nemulţumiri nerostite faţă de prieteni ori faţă de situaţia care domneşte într-un grup de apropiaţi. Faceți totuși un efort de mobilizare interioară și regăsiți liniștea și înțelegerea alături de cei dragi. Spre finalul zilei puneți în balanță dacă anumite persoane mai merită prietenia și aprecierea voastră, și trageți linie!

Horoscop zilnic 10 mai – Balanțele nu cedează ușor!

Aveți o abordare rigidă a chestiunilor profesionale, imposibilitatea de a ceda în principiile, stilul de muncă şi miza activităţii lor chiar dacă impulsul astral indică nevoia de supleţe. Tot mâine simițiți și o dorinţă lăuntrică de a vă impune într-un cerc de prieteni. Dezbateri profesionale, responsabilități noi, dar și controverse. Îți sunt utili prietenii și cei care vă pot furniza informații prețioase referitoare la un segmentul profesional în care ați dori să activați.

Horoscop zilnic 10 mai 2019: Scorpionii au idei fixe

Aveți un soi de rigiditate mentală, incapacitate de a se schimba nişte cadre de gândire, dialoguri incomode sau blocate/ amânate. Nu renunțați nici în ruptul capului la chestiuni de autoritate, putere, demnitate, onoare, mândrie, orgoliu. Schimbul de informații, călătoriile, studiile, activitățile cultural-educative vor fi frecvente în a doua parte a zilei, motiv pentru care veți fi surprinși să aflați secrete pe căi mai puțin convenționale.

Horoscop zilnic Săgetător, 10 mai 2019 – Atenție la cheltuieli!

Efort de afirmare demnă şi coerentă în planul ideilor, al concepţiilor despre viaţă şi al preocupărilor profesionale superioare. Este posibil să permiteți celorlalți să folosească unele bunuri personale achizitionate de voi sau să cheltuiască din banii puși deoparte. Chiar dacă aveți așa un sentiment de mărinimie, horoscopul zilei sfătuiește să vă monitorizați bugetul veniturilor și cheltuielilor și să puneți limite clare.

Horoscop zilnic 10 mai Capricorn – Orgolioși din cauza banilor

Indisponibilitate pentru artificii şi eschive în planul relaţiilor parteneriale ori conflictuale. De aceea, Capricornii vor rămâne fermi pe poziţie, nu se ştie însă cu ce rezultat. La finalul zilei veți fi mai orgolioși când vine vorba de bunuri patrimoniale deţinute sau râvnite. Sunt posibile consultații și analize medicale, dar este vorba despre ameliorări, îmbunătățirea stării tale generale sau aflarea unor terapii benefice vouă acum.

Horoscopul zilei 10 mai Vărsător – Colegii vă pun bețe în roate

Relaţiile parteneriale se pot complica din cauza orgoliilor unora sau altora dintre participanţii la un proiect sau la o activitate ori ale celor care trăiesc şi muncesc împreună, dar care sunt, fiecare în parte, nemulţumiţi de celălalt. Pentru că veți reuși să rezolvați totul primind din partea șefilor calificativul excelent, colegii nu vor uita să pună bețe în roate și să vă tot critice din te miri ce. Evitați să le răspundeți la provocări!

Horoscopul zilei 10 mai Pești – Succes și afirmare profesională

Informaţii care au menirea să-i avertizeze la timp pe cei născuţi în Peşti de riscurile pe care le presupune continuarea unei prietenii cu persoane nedemne, suspecte ori chiar vinovate. Posibil succes la locul de muncă sau afirmare meritorie. Cineva vă sprijină și vă sfătuiește de multă vreme. Este dificil să stabiliți clar granițe între sentimentele de iubire, indiferență sau frivol, dar cu puțin efort și bunăvoință se poate.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *