Horoscopul zilei de AZI, 7 DECEMBRIE : Zodiile care se bucură de o schimbare favorabilă în viață


BERBEC  Eşti oarecum neatent la serviciu, probabil din cauza frigului de pe drum. Ai ceva probleme şi nu este vorba numai de profesia, meseria ta. Organizează-te, fă-ţi o foaie de parcurs, planifică.Deşi toate problemele din ultimul timp te-au făcut să-i neglijezi pe cei pe care îi iubeşti, astăzi iţi vei putea răscumpăra atitudinea.

TAUR La serviciu pari aşa de obosit, ai cearcăne şi îţi cade capul, dar ai vrea să termini săptămâna de lucru cu lucrările finalizate. Vezi dacă merită efortul, să nu intri la uzură!Vitaminele, mâncarea naturală şi relaxarea te pot ajuta să depăşeşti punctul mort şi să te bucuri in continuare de sărbătorile de iarnă!

GEMENI Astăzi planetele îţi indică o schimbare favorabilă în viaţa ta, în special profesional vorbind. Surprize plăcute la serviciu. Nu te bucura până ce nu ai confirmarea scrisă, un zvon rămâne un zvon. Poate, după program, te duci la o onomastică întârziată, la o petrecere unde te poţi distra foarte bine.

RAC Dedică ziua activităţilor obişnuite de vineri, de rutină, cumpărături, vizite, poate un film nou. La serviciu nu face schimbări în program, noul nu îţi prieşte şi mai binele este duşmanul binelui! Păstrează un ritm de activitate alert, dar nu depăşi posibilităţile de adaptare ale organismului tău. Se presupune că îţi ştii limitele, nu?

LEU Astăzi, vineri, eşti un lider inspirat în ceea ce priveşte capitolul muncă eficientă. Ai idei bune, plăcute, pe care cei din jurul tău le repetă şi le acceptă, ca un cor fidel din tragediile antice. Nici nu ştiai ce manager bun eşti! Sigur că Leul mereu conduce câte cava, dar nu ergonomic, nu eficient. Păstrează amprenta eficienţei ca s-o foloseşti mereu.

FECIOARĂ Configuraţia astrologică iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poţi să le afli, din domeniul expertizei tale profesionale. Mai ales dacă eşti medic, arhitect, sau inginer, nu mai spun avocat, trebuie să fii mereu la punct cu ceea ce apare nou în domeniul tău. Seară plăcută, poate la un film nou, la modă.

BALANŢĂ În această vineri primeşti o veste buna şi una mai puţin fastă, dar activitatea cotidiană nu te lasă să faci o analiză aprofundată. Nu ştii ce hotărâre să iei, este dificil şi nimeni, dintre cunoscuţi, nu poate să-ţi dea un sfat competent. Întreabă şi pe directorul tău, pare un om cu experuenţă, în orice caz este mai competent ca tine, doar este director.

SCORPION Astăzi, vinerea aceasta, dă dovadă de competenţă şi pragmatism, nu de naivitate şi utopie! Nu te lăsa păcălit, cere mai multe amănunte, mai ales dacă eşti în discuţii, tratative, negocieri cu semne de foc şi aer.

SĂGETĂTOR Promisiunea apropiatului succes îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit pentru o activitate zilnică profesională obişnuită veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit. Cu toate că este vineri, sau tocmai de aceea, te-ai hotărât să termini ceea ce aveai de făcut săptămâna aceasta de lucru. Seară culturală.

CAPRICORN Dimineaţa pare a fi mai aglomerată, dar poate fi doar o impresie, eşti obosit după o săptămână de lucru densă şi dificilă. Astăzi nu intra in discuţii cu Racii sau Leii, în general cu semnele de apă şi foc, care pot să-ţi facă probleme. Încearcă să fii logic şi previzibil în acţiunile care implică cooperarea cu colegii de muncă.

VĂRSĂTOR Ai avut o săptămână în care nu ai stat nici un minut, la serviciu. Abia aştepţi să termini programul. Vineri este în mod tradiţional, aş putea spune ritualul zilei de supermarket, astăzi eşti atins de „febra cumpărăturilor”. Supraveghează-ţi cheltuielile, fă-ţi o listă cumpătată şi mai ales respect-o. Nu te lăsa sedus!

PEŞTI O zi de vineri dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus cu tenacitate şi fără a ţine cont de comentariile din jur. Uneori, colegii mai mult încurcă. Ei cred că ai derapat în peisaj, fac mişto de tine, dar ei nu ştiu ceea ce ştii tu. Zâmbeşte în gând la ignoranţa lor şi vezi-ţi de treabă, fără să le răspunzi la provocări.

Loading...