Horoscopul zilei de AZI, 6 martie 2019. Probleme financiare pentru aceste zodii:


Horoscop 6 martie 2019. O zi cu multe şanse de câştig. Profitaţi din plin de fiecare oportunitate ieşită în cale şi nu staţi o viaţă pe gânduri. Uneori deciziile impulsive, de moment, ajută.

În dragoste anumiţi nativi ar putea începe o nouă poveste de dragoste cu o persoană foarte cunoscută, posibil un prieten vechi, din copilărie, reîntâlnit recent.

Horoscop 6 martie 2019 Berbec
Berbecii au o zi foarte bună, din toate punctele de vedere. Sunt şanse ca cineva drag să vă mărturisească sentimentele faţă de voi, ori poate partenerul vostru îşi va dori mai mult şi vă va cere în căsătorie. Gândiţi-vă bine răspunsul, pentru a evita un regret ulterior. Aveţi mare noroc şi la serviciu, unde superiorii voştri vă vor oferi un bonus salarial.

Loading...

Horoscop 6 martie 2019 Taur
Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să fie temperaţi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte partea financiară. S-ar putea să întâmpinaţi conflicte la serviciu, dar dacă nu trataţi totul cu calm şi tact, este posibil să aveţi de pierdut. Cel mai bine ar fi să staţi retraşi şi să vă rezolvaţi activităţile. Spre seară s-ar putea să fiţi invitaţi la un eveniment cultural de cineva apropiat. Profitaţi de linişte şi de relaxare şi încărcaţi-vă bateriile pentru o nouă zi de muncă.

Horoscop 6 martie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi interesantă. Dificilă şi totuşi interesantă. Chiar dacă veţi simţi epuizarea uşor uşor la serviciu, veţi avea oportunitatea de a scăpa de stres şi de probleme spre seară. Vizionaţi un film, mâncaţi ceva comandat şi leneviţi. Daţi telefonul pe silenţios şi bucuraţi-vă de timp cu voi. Atât. Uneori liniştea este mai bună decât orice.

Horoscop 6 martie 2019 Rac
Racii sunt sfătuiți să nu-și ascundă slăbiciunile, indiferent de circumstanțe. Nu este nimeni îndreptățit să vadă doar lucrurile plăcute la o persoană. Da, poate că unii te vor respinge sau vor găsi motive de bârfă, însă important e scopul pe termen lung. Adevărata iubire te va accepta exact așa cum ești, cu bune și cu rele. Valabil și pentru relațiile cu prietenii.

Horoscop 6 martie 2019 Leu
Leii sunt excesiv de optimiști în această zi. Iar asta nu ar fi neapărat rău, dacă nu și-ar face apariția anumite tendințe narcisistice. Încearcă să-i analizezi cu atenție pe cei din jur. Unii poate au probleme, alții sunt apăsați de gânduri sau sentimente de tristețe, iar energia ta ar putea să-i copleșească. Încearcă să o folosești într-un mod constructiv, pentru a îmbunătăți viața celor dragi, nu doar de dragul de a avea o zi bună. Vei fi mult mai fericit.

Horoscop 6 martie 2019 Fecioară
Fecioarele așteaptă să le pice norocul din cer, însă e doar o iluzie. Fără efort și sacrificiu nu vor ajunge prea departe. Sunt puțini cei care primesc totul pe tavă, calea sigură necesită timp, răbdare și suferință. Dar și sentimentul de mulțumire interioară va fi pe măsură. Iar în dragoste e la fel. Relațiile puternice sunt construite pe încredere, în timp, și acesta este motivul pentru care ele nu se destramă la primul obstacol.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *