Horoscopul zilei de AZI, 4 noiembrie 2018. Veşti triste pentru o zodie


Horoscop 4 noiembrie 2018 BALANȚĂ
Joci un rol foarte important pentru cineva drag care nu trece prin cele mai plăcute momente, dar tu eşti alinarea sa, tu eşti balsamul de care are nevoie pentru a alunga frica şi a se simţi din nou în siguranţă. Prezenţa ta e exact vitamina de care avea nevoie cel drag şi îi oferi ceva din timpul tău, din energia ta, din ocrotirea ta cu maximă deschidere.

Şi el a făcut multe pentru tine cu altă ocazie, deci a venit vremea să îi întorci un serviciu similar, prin care ţi-a ridicat şi el ţie moralul cândva. Asta e prietenia adevărată, asta e iubirea reală, deci oferă cu sufletul plin, pentru că tu ai ce da, la cote maxime!

Horoscop 4 noiembrie 2018 SCORPION
Eşti, de departe, cu un cap deasupra multora, dar poţi folosi această poziţie superioară pentru a deveni un exemplu demn de urmat pentru alţii. Dacă tu ai ajuns aici, şi ei pot, deci arată-le cum!

Loading...

Degaji un aer misterios azi în ochii celor din jur, încât mulţi nici nu ştiu cum să se apropie de tine. Pentru unii degaji prestanţă, respect, admiraţie, pentru alţii pari de nepătruns, ai un aer distant ce le spune tuturor că trebuie să ţină distanţa! Chiar dacă vezi în ochii unora teama de a-ţi vorbi, fii tu cel care le deschide uşa spre dialog, cel care coboară la nivelul lor, pentru că aerul superior pe care îl abordezi nu e nicidecum un semn de infatuare sau orgoliu.

Horoscop 4 noiembrie 2018 SĂGETĂTOR
Amână deciziile care implică orice gen de schimbare mică sau mare – de job, de partener, de casă, de domiciliu – pentru că încă nu cunoşti toate datele problemei şi ai putea face acest pas influenţat negativ de un om care nu e chiar aşa cum pare. Mare atenţie la direcţia către care cineva te îndeamnă să pornești, pentru că, în spatele bunelor sale intenţii, ar putea fi unele semne de egoism.

Doar el ar putea avea ceva de câştigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gândeşte de zece ori înainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum să-i urmezi sfatul.

Horoscop 4 noiembrie 2018 CAPRICORN
Prietenii nu răspund întotdeauna prezent aşa cum ai dori tu, dar nu trebuie să le pui la îndoială intenţiile sau sentimentele. Trec şi ei prin propriile momente dificile când nu sunt atenţi la nevoile celor din jur, ca atare, exact acum când ai chemat pe cineva drag alături de tine să te încurajeze, el fuge de tine.

Încearcă să fii tu cel care îi stă aproape într-un astfel de moment, deci nu-l considera nici egoist, nici insensibil, ci încearcă să înţelegi tu ce se petrece în inima lui. Poate chiar distanţa la care te ţine e o dovadă de prietenie adevărată, ca să nu te implice şi pe tine în problemele sale. Vrea să le rezolve singur.

Horoscop 4 noiembrie 2018 VĂRSĂTOR
Ca să ieşi din pasa nu tocmai plăcută în care ai alunecat, trebuie să tai răul de la rădăcină, cum se spune, deci întoarce-te în punctul în care a pornit motivul supărării tale de acum şi repară-l. La sursa nefericirii, în punctul în care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capăt. Poţi da un restart întregului sistem, începi totul încă o dată, iar de data aceasta cu mai mult succes.

La loc comanda! A te amăgi că trece de la sine, că va fi bine, că nu mai are putere, nu te ajută deloc, ca atare întoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru că se poate remedia ceva chiar şi acum.

Horoscop 4 noiembrie 2018 PEȘTI
Sunt două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă?

Nu renunţa la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *