Horoscopul zilei de AZI, 4 martie 2019 – Zodia care începe în forță săptămâna


Balanță

Azi îţi auzi mult mai ferm şi mult mai sonor vocea interioară. Îţi spune să-ţi asculţi cu mai multă atenţie copilul interior, indiferent de vârsta pe care o porţi pe umeri. Lasă haina adultului deoparte, pentru o zi, şi vezi ce nevoi are acel copil pe car îl ascunzi în suflet. Cere iubire, îngrijire şi ocrotire, semn că ai şi tu sensibilităţile tale, dorinţele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi înlăturate dacă stai puţin de vorbă cu tine însuţi. Vei fi uimit să descoperi că ai nevoie de protecţie, de un învăţător alături care să te îndrume, de un matur cu care să vorbeşti, da, chiar şi dacă matur eşti şi tu.

Scoripion

Loading...

Tu ştii cel mai bine ce e mai bun pentru tine, nu alţii! Nu ţii cont de regulile nimănui şi tu îţi vezi de treburile tale concentrat numai asupra propriilor tale vise. Dacă îţi urmezi numai propriile principii şi reguli, ajungi mult mai repede şi mai uşor la scopurile propuse, ca atare încearcă să faci abstracţie de cei care apar în faţa ta cu autoritate şi îţi dau ţie ordine. Nu te supune lor, pentru că planurile tale nu sunt compatibile cu ordinele lor, ca atare, în acest moment, contează doar ce e în propria ta minte. Urmează-ţi drumul după politica ta, ca şi cum nu ar exista alţii mai puternici deasupra ta.

Săgetător

Primeşti atâtea semne de simpatie şi de prietenie din jurul tău, încât ţi se umple inima de bucurie! Îţi extragi energia pozitivă din aceste semnale de iubire care vin în valuri mari către tine, dar acestea sunt rezultatul investiţiilor tale pe parcursul timpului. Tu ai fost cel care, din generozitate maximă, ai dăruit, ai trimis spre ceilalţi acelaşi gen de energie, care acum iată, se întoarce la tine înzecit. E un semn bun, că ai investit în cine trebuie, că iubirea ta a fost primită corect şi a dat roade, deci fii la fel de bun, de deschis, de darnic în gesturi de afecţiune, pentru că ele găsesc solul potrivit în care să prindă rădăcini şi mai apoi să crească!

Capricorn

Ai numai motive de satisfacţie astăzi, de parcă toate s-au aşezat cum trebuie în viaţa ta şi savurezi din plin starea aceasta de echilibru şi confort. Păstreaz-o cât mai mult timp posibil, pentru că numai de tine depinde acest lucru, nu de alţii. Ai în jurul tău oameni destul de pasivi, de relaxaţi, care nu se uită în curtea ta, ca atare această stare de bine poate fi menţinută numai datorită atitudinii tale luminoase şi tonice, datorită gândirii pozitive. Spune-ţi în permanenţă că există soluţii la orice, că totul evoluează spre bine, că nimic nu te opreşte din evoluţia ta şi ai să vezi ce minuni face această stare pozitivă care se va revărsa asupra tuturor acţiunilor tale.

Vărsător

Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tău care nu ştiu altceva decât să critice ceea ce faci tu şi să-ţi pună beţe în roate. Ar fi de preferat să lucrezi de unul singur, fără să depinzi de nimeni, dar e greu de crezut că nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contribuţia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui să-ţi ofere diverse soluţii. La uşa oricui ai bate, le găseşti închise, de parcă s-au aliat toţi împotriva ta şi nu obţii de la ei nici un răspuns favorabil. Baţi pasul pe loc, căci roadele acestei zile nu se arată aşa cum ai dori. Ai răbdare!

Pești

Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *