Horoscopul zilei de AZI, 4 decembrie. Ce zodie are ghinion în dragoste! E singură în prag de sărbători


Horoscop 4 decembrie Berbec
Horoscop bani Berbec: Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață.

Horoscop sănătate Berbec: Pentru că sistemul dumneavoastră imunitar începe să funcționeze mai bine și va sugerăm să-i dați o mână de ajutor și să includeți în alimentație usturoiul, de preferința crud.

Horoscop dragoste Berbec: Relațiile de familie sunt foarte plăcute, încât va creeza momente deosebit tandre și iubitoare.

Loading...

Horoscop carieră Berbec: Soarele apare din nou pe stradă dumneavoastră, când atrageți bunăvoință șefilor care va oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale.

Horoscop 4 decembrie Taur
Horoscop bani Taur: Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Taur: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragosteHoroscop dragoste Taur: Perioadă este promițătoare în căutarea unei relații, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten.

Horoscop carieraHoroscop carieră Taur: Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar.

Horoscop 4 decembrie Gemeni
Horoscop bani Gemeni: Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare.

Horoscop sănătate Gemeni: Venus va aduce primvara în inimi care funcționează bine și protejează întregul sistem circulator.

Horoscop dragoste Gemeni: Surprizele din viață dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie și eleganță cu partenerul de viață

Horoscop carieră Gemeni: Trăiți un moment prielnic pentru a va găsi un job nou, pentru a schimbă orientarea profesională spre folosul dumneavoastră.

Horoscop 4 decembrie Rac
Horoscop bani Rac: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.
Horoscop sănătate Rac: Preveniți puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat și printr-un regim alimentar riguros.

Horoscop dragoste Rac: Fiți prezenți când e vorba de iubire, fiindcă veți descoperi dragostea cea adevărată și necondiționată.

Horoscop carieră Rac: Simțiți nevoia de a va manifestă mai din plin creativitatea, având că rezultat o uluitoare ascensiune socială și economică.

Horoscop 4 decembrie Leu
Horoscop bani Leu: Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop sănătate Leu: Energia corporală va fi la cote înalte, va veți simți protejați și ghidați de forțe divine în menținerea sănătății fizice și mentale.

Horoscop dragoste Leu: La capitolul dragoste aveți lipsuri mari. Se anunță o perioadă de certuri, despărțiri. Mare atenție la încăpățânarea caracteristică și evitați măracra cum, în prag de sărbători, să mai escaladați conflictele.

Horoscop carieră Leu: Nu va vor lipsi tenacitatea, încrederea și voința de a reuși în viață, de a găsi un nou serviciu.

Horoscop 4 decembrie Fecioară
Horoscop bani Fecioară: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Fecioară: Energia dumneavoastră fizică se cere consumată pentru a nu se transformă în energie nervoasă; însă mișcarea trebuie făcută cu moderație pentru a proteja tensiunea arterială.

Horoscop dragoste Fecioară: Este cel mai frumos moment din viață dumneavoastră, sunteți mulțumiți de relația pe care o aveți, încât va puteți căsători.

Horoscop carieră Fecioară: Aceia dintre dumneavoastră, care au nevoie de suportul autorităților, pot miză pe el; este posibil că proiectele de care va apucați să includă și o latură artistică.

Horoscop 4 decembrie Balanță
Horoscop bani Balanța: Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prospera.

Horoscop sănătate Balanța: Venus va aduce primvara în inimi care funcționează bine și protejează întregul sistem circulator.

Horoscop dragoste Balanța: Sunteți guvernat de Neptun, planetă dragostei și a îndrăgostirii, a iubirii necondiționate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop carieră Balanța: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Horoscop 4 decembrie Scorpion
Horoscop bani Scorpion: Aveți spor și fler în rezolvarea problemelor bănești care va vor aduce confort, stabilitate materială și financiară.

Horoscop sănătate Scorpion: Starea dumneavoastră de sănătate are efecte pozitive pentru zonă lombara a coloanei vertebrale și pentru nervul sciatic.

Horoscop dragoste Scorpion: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fură un zâmbet și o declarație de dragoste scurtă și romantică așa cum va place.

Horoscop carieră Scorpion: Steaua uluitor de norocoasă va ajută să primiți recunoașterea profesională pe care o meritați sau pentru care ați muncit în șir.

Horoscop 4 decembrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop sănătate Săgetător: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniți la drum, cărora nu le mai bate inimă să iasă din piept.

Horoscop dragoste Săgetător: Ocupați-va, cu toată eleganță și amabilitatea ce va caracterizează, de vindecarea relațiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care să va facă să va simțiți reconectați la neamul din care va trageți.

Horoscop carieră Săgetător: Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional.

Horoscop 4 decembrie Capricorn
Horoscop bani Capricorn: Va aruncați în proiecte profesionale tumultoase din care puteți înregistra câștiguri substanțiale.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Capricorn: Odihnă face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze.

Horoscop dragoste Capricorn: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Horoscop carieră Capricorn: După progresul realizat, va sfătuim să duceți la bun sfârșit tot ce a rămas nefinalizat din proiectele dumneavoastră trecute.

Horoscop 4 decembrie Vărsător
Horoscop bani Vărsător: Pluton aduce în prim-plan resurse materiale și financiare pe care le obțineți împreună cu o persoană de care sunteți atașați emoțional.

Horoscop sănătate Vărsător: Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimistă și entuziastă care va poate garanta o sănătate de fier.

Horoscop dragoste Vărsător: Veți fi binecuvântați cu dragoste, fiindcă sunteți nu numai ce gândiți și inventați, ci și ceea ce simțiți sau visați, sunteți ceea ce credeți.

Horoscop carieră Vărsător: Sfătuiți-va în taină cu aliații dumneavoastră de la serviciu; împreună puteți elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa în carieră.

Horoscop 4 decembrie Pești
Horoscop bani Pești: Aceia dintre dumneavoastră, care se pregătesc să aibă un nou serviciu, au mare spor la negociat și câștigul salarial poate crește considerabil.

Horoscop sănătate Pești: Că să fiți în siguranță în privință sănătății fizice, feriți-va de băuturi reci și de plimbări la munte.

Horoscop dragoste Pești: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Horoscop carieră Pești: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *