Horoscopul zilei de AZI, 30 octombrie 2018. Noroc în dragoste, surprize în familie şi un cadou ciudat


Horoscop 30 octombrie 2018. O zi liniştită, în care trebuie să evitaţi totuşi discuţiile foarte serioase. Dacă aveţi anumite probleme sau nelămuriri, ar trebui să mai contemplaţi referitor la acestea şi să nu acţionaţi vulcanic, ori s-ar putea să înrăutăţiţi situaţia.

În general mulţi nativi au astăzi noroc în dragoste şi spor la serviciu, dar depinde de modul fiecăruia de a acţiona în consecinţă.

Horoscop 30 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor primi, astăzi, un cadou. Totuşi, acest cadou nu vă va fi pe plac din cauza faptului că ar putea fi… ciudat. Nu îl aruncaţi. Îl puteţi face cadou unei persoane cunoscute care este pasionată de astfel de obiecte. Spre seară aţi putea avea parte de puţină acţiune. Veţi ieşi în oraş şi veţi petrece momente plăcute alături de prieteni vechi cu care aveţi foarte multe lucruri în comun. Aţi putea forma un nou cuplu alături de o persoană cu care sunteţi compatibili 100%.

Horoscop 30 octombrie 2018 Taur

Astrele recomandă Taurilor ca, astăzi, să fie foarte atenţi la sfaturile primite de la persoanele din jur. Nu întotdeauna prietenii vă vor binele, iar unele sfaturi v-ar putea aduce mai multe greutăţi decât beneficii. Bazaţi-vă pe propriul instinct şi mergeţi până la capăt. Nu veţi da greş. Acest lucru este valabil atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Dacă veţi depune eforturi, rezultatele vor fi pe măsură.

Horoscop 30 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi ca, astăzi, să nu tragă concluzii pripite. Nu căutaţi defectele persoanelor din jur, ci încercaţi să vă concentraţi pe aspectele plăcute. Aţi fi uimiţi să aflaţi câte defecte au persoanele alături de care lucraţi sau alături de care trăiţi. Totuşi, în acelaşi timp, aceşti oameni au şi o mulţime de calităţi, iar balanţa trage către partea pozitivă. Spre seară, veţi cumpăra un cadou pentru o persoană foarte dragă pe care încercaţi să o impresionaţi. Veţi reuşi fără îndoială!

Horoscop 30 octombrie 2018 Rac

Racii vor fi astăzi în centrul atenţiei. Unii vor fi atraşi de frumuseţea exterioară, alţii de comoara din sufletul vostru. Oricum ar fi, veţi simţi din plin prezenţa admiratorilor în jurul vostru. Dacă eşti singur, aruncă o privirea mai atentă la acest grup de admiratori, vei descoperi pe cineva care ţi se potriveşte de minune. Şi această persoană e cu adevărat interesată să te cunoască.

Horoscop 30 octombrie 2018 Leu

Este ziua în care îţi vei primi răsplata pentru eforturile depuse în trecut, aşa că aşteaptă-te la mai multe recompense. Dacă ai început de curând un proiect personal de afaceri, atunci astăzi e punctul de cotitură în drumul spre succes. E posibil şi ca recompensele majore să fie legate de viaţa personală şi de relaţia ta. Cineva de care te-ai străduit să rămâi aproape va dori acelaşi lucru şi trebuie să fii pregătit pentru o poveste romantică.

Horoscop 30 octombrie 2018 Fecioară

Agitaţie maximă produsă de tot ceea ce se va întâmpla astăzi. Vor fi probleme la locul de muncă, poate o reducere de personal, dar nu intra în panică şi nu face presupuneri, cel mai probabil decizia se referă la o singură persoană. Principala sursă de îngrijorare ar trebui să vină de acasă, unde e posibil să înceapă un mic conflict. Dacă nu dai atenţie, el se va transforma într-un dezacord major.

Loading...