Horoscopul zilei de AZI, 30 martie 2019. Întâlnire romantică, planuri de viitor şi o idee riscantă


Horoscop 30 martie 2019 Berbec
Berbecii îşi aduc astăzi aminte de sfaturile preţioase date în urmă cu ceva timp, de o persoană importantă din viaţa lor. Este momentul să puneţi în aplicare acele idei. S-ar putea să prindeţi o ofertă avantajoasă pentru un produs scump pe care vi-l doriţi. Dacă vă permiteţi, aţi putea în sfârşit să faceţi această achiziţie. Fiind probabil multifuncţional, chiar şi membrii familiei se vor bucura să îl folosească.

Horoscop 30 martie 2019 Taur
Taurii ar trebui să îşi ţină cheltuielile sub control. Este foarte probabil ca o rudă, un prieten să vă ceară un împrumut destul de mare, fără siguranţa de a vă înapoia banii la timp. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să riscaţi, iar dacă nu, încercaţi să explicaţi cu calm, cu tact, care sunt motivele pentru care nu vreţi să onoraţi înţelegerea.

Horoscop 30 martie 2019 Gemeni
O zi plină de pozitivitate pentru nativii Gemeni. Aţi putea ieşi în oraş cu prietenii sau familia, alături de care să vă distraţi copios. Încercaţi un nou hobby, ori singuri, ori împreună cu aceştia şi categoric nu veţi regreta. Seara, nu este exclus să fiţi invitaţi la o întâlnire romantică. Cine ştie, poate veţi începe o nouă poveste de dragoste.

Loading...

Horoscop 30 martie 2019 Rac
Staţi departe de conflicte, de situaţii tensionate şi de certuri fără sens. Încercaţi să aplanaţi discuţiile în contradictoriu şi să nu vă implicaţi în dialoguri care pot duce la ceartă. Este important să vă mențineți o dispoziție pozitivă până târziu seara. Partenerul/a vă va pregăti o surpriză inedită şi categoric romantică. Aceste ore pot fi de neuitat.

Horoscop 30 martie 2019 Leu
Nativilor din Leu li se recomandă să monitorizeze atent dieta lor astăzi. Există riscul să mâncați un aliment de o calitate slabă, care a expirat, iar asta poate duce la mai multe probleme de sănătate. Restul acestei sâmbete are o șansă bună să vă aducă plăcere și mult așteptata relaxare. Este recomandat să uitați temporar de lucru astăzi. Alternativ, faceți acest lucru doar pentru câteva ore (înainte de prânz). De asemenea, puteți să vă alăturați unei petreceri prietenoase sau să mergeți la un eveniment cultural.

Horoscop 30 martie 2019 Fecioară
Fecioara astăzi este puțin probabil să prevaleze în dezbateri intelectuale sau jocuri. Dacă doriți, puteți scăpa de rutina dvs. cu ajutorul creativității sau experimentelor creative. Cei care au planificat de mult timp reparații la domiciliu ar trebui să se ocupe serios de această problemă. Această sâmbătă nu este potrivită pentru reformele din domeniul dragostei.

Horoscop 30 martie 2019 Balanţă
Unele Balanțe, pe 30 martie, pot avea o stare de nemulțumire față de propria persoană. Există riscul că nu veți putea să impresionați o persoană de care depinde o problemă importantă. Acesta ar putea fi un potențial angajator sau un obiectiv în dragoste. O altă cauză pentru îngrijorarea dvs. poate fi lipsa unor bani. Nu vă grăbiți să împrumutați suma lipsă de la rude sau prieteni. O opțiune mai bună este să salvați cât mai mult posibil.

Horoscop 30 martie 2019 Scorpion
Scorpionul astăzi nu este de dorit să se angajeze în achiziționarea unei noi garderobe. Există posibilitatea ca unele dintre aceste lucruri să aibă un defect sau să imite marca altcuiva. Prioritatea dvs. este petrecerea liniștită la domiciliu, cu ajutorul celor mai apropiate rude și în conversații liniștitoare. Alternativ, vă puteți angaja în citirea cărților educaționale, vizitarea unui portal tematic sau jocuri active cu rudele mai tinere.

Horoscop 30 martie 2019 Săgetător
Săgetătorilor li se pot întâmpla tot felul de accidente amuzante. Zâmbetul va fi cuvântul care va caracteriza întreaga zi. Ai putea să te întâlneşti cu prietenii, împteună cu care te vei distra de minune. Seara, ar trebui să-ţi aminteşti promisiunea pe care ai făcut-o cu ceva timp în urmă unei rude mai în vârstă sau celui mai bun prieten.

Horoscop 30 martie 2019 Capricorn
Unii Capricorni îşi extind cercul prietenilor. Este posibil să câștigi amici puternici, pe care să te poţi baza. Nu încerca să te ridici la nivelul lor. Tu poţi impresiona prin umor sau carismă. Această zi este potrivită pentru întâlniri romantice. Capricornii căsătoriţi trebuie să fie prudenţi, ca să nu aibă de-a face cu gelozia partenerului.

Horoscop 30 martie 2019 Vărsător
Vărsătorii vor primi vizia unui prieten vechi şi veţi pune ţara la cale. Planuri şi idei de afaceri, care mai de care mai îndrăzneţe. Este o zi de sâmbătă perfectă pentru o plimbare în parc sau o ieşire cu prietenii la un grătar. Dacă stai acasă, rişti să ai un conflict cu partenerul de viaţă. Aşa că ieşi din casă.

Horoscop 30 martie 2019 Pești
Sâmbăta asta se va lăsa cu amintiri plăcute pentru majoritatea Peştilor. Probabilitatea călătoriilor și întâlnirilor de neuitat este ridicată. Te vei îndrăgosti şi vei simţi din nou fluturi în stomac. Peştii casatoriti vor primi cadouri în a doua jumătate a zilei. Nu neglija persoanele în vârstă din familie. Fii bun şi generos.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *