Horoscopul zilei de AZI, 3 martie. Schimbari majore pentru zodiile:


Berbec

Sâmbătă va trebui să faci față unor dialoguri furtunoase cu șefii sau autoritățile. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea fii prudent și vorbește strict și la obiect. Este nevoie să-ți schimbi atitudinea și concepțiile vizavi de relațiile sociale și de poziția ta în lume, deoarece altfel riști să demarezi noi și noi conflicte. Duminică, bine ar fi să te înconjori de prieteni sau de persoane care te protejează și te susțin. Evită călătoriile pe cât posibil, chiar și pe cele scurte!

Taur

Loading...

Finalul acestei săptămâni anunța discuții cu persoane aflate departe de granițele țării sau tu vei plecă într-o călătorie. Există o doză de conflict pe aceste sectoare de viață, doză care se poate mari considerabil dacă răspunzi la provocări. Dacă ești nevoit să înveți, să susții examene, cursuri sau interviuri, fii prudent. Bine ar fi să-ți pregătești atent discursurile și să vorbești puțin, dar concis. Duminică este posibil să fii invitat la reuniuni sociale de anvergură.

Gemeni

Sâmbătă ești preocupat de banii și bunurile comune cu un partener de viață sau de afaceri. Te-ai putea gândi la investiții sau la obținerea unui profit cât mai mare de la cineva apropiat. Fii prudent! Ceea ce cheltuiești acum va trebui să înapoiezi cu vârf și îndesat. Ai în vedere achitarea la timp a facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Duminică este o zi potrivită pentru activități culturale. Vizionează o piesă da teatru, un film bun sau participă la un seminar pe teme spirituale.

Rac

Relațiile parteneriale îți vor da bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Bine ar fi să te gândești pe îndelete ce parteneriate, colaborări sau relații mai păstrezi, pentru că se pare că investești prea mult efort și timp în situații nepotrivite ție. Duminică sunt momente bune pentru verificarea bugetului și pentru planuri de cheltuieli. Mai întâi achita-ți datoriile, taxele sau impozitele și pe urmă orientează-te și către cele necesare traiului zilnic.

Leu

Sâmbătă îți continui muncă de la serviciu sau te ocupi de treburile de rutină ale casei. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tău este destul de obosit. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil! Schimbă-ți atitudinea vizavi de muncă și implicațiile ei. Duminică se întrezăresc tensiuni în relațiile parteneriale. Sunt momente pasagere, dar tratează-le cu prudența pentru că riști să strici relații bune și de aici imaginea ta în ochii lumii va avea de suferit.

Fecioară

Relațiile sentimentale sunt destul de conflictuale la sfârșitul acestei săptămâni. Dialogurile cu persoană iubită sau cu copiii se vor purta pe tonuri înalte. Sunt posibile despărțiri și situații greu de deslușit vizavi de cei dragi. Lasă critică deoparte și oferă-le celor din jur posibilitatea de a-și hotărî singuri destinul. Duminică bine ar fi să te odihnești, pentru că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și circulației sanguine. Profită de weekend și relaxează-te!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *