Horoscopul zilei de AZI, 28 octombrie 2018. Moment decisiv în dragoste, bani pierduţi și un prieten fals


Horoscop 28 octombrie 2018. În dragoste vin momente importante, în care problemele trebuie puse la punct, pentru a nu se dezlănțui haosul. Se recomandă fermitate și multă răbdare.

Pe plan profesional e posibil ca unele persoane să încerce să vă saboteze planurile, câștigând bani de pe urma situației create.

Horoscop 28 octombrie 2018 Berbec

Va fi o zi problematică pentru Berbeci, cu mult stres și un sentiment de disconfort. Iar asta din cauza unor obiective foarte înalte, pe care nativii din această zodie se străduiesc să le atingă cu orice preț, uitând de propria liniște. E totuși sfârșit de săptămână, câteva clipe de relaxare în compania amicilor ar putea face minuni. N-ar strica nici o conversație cu un prieten din copilărie, care te cunoaște foarte bine. Va ști cum să te înveselească, chiar dacă nu ați vorbit de luni întregi.

Horoscop 28 octombrie 2018 Taur

Zi monotonă pentru Tauri, iar dacă nu se vor scutura rapid o vor irosi stând pe telefon. Sunt mici probleme de pus la punct, poate că ar fi cazul să le abordezi acum, nu peste câteva zile, când devin stresante. În plus, odată rezolvate, un sentiment de mulțumire va schimba complet atmosfera acestei zile. E posibil să fie și neînțelegeri cu vecinii. Nu pune la suflet, poate au avut o zi grea.

Horoscop 28 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să evite deplasările lungi și obositoare. A fost o săptămână destul de grea, nu e cazul pentru un efort suplimentar. În plus, prietenii s-ar bucura de o mică petrecere, exact ca în adolescență, într-unul din apartamentele voastre. Astfel, te-ai reîncărca de energie – știi că astfel de party-uri se lasă cu hohote de râs.

Horoscop 28 octombrie 2018 Rac

Racii vor ajunge la concluzia că este necesară o conversație decisivă cu partenerul de viață. Toate problemele par a se trage dintr-o lipsă de comunicare și de înțelegere a ceea ce s-a stabilit deja. Situația nu se poate rezolva dacă unul dintre parteneri nu respectă ceea ce promite. Dacă te afli într-un asemenea conflict, încearcă să comunici clar, ferm și cu răbdare. Chiar dacă este pentru ultima oară.

Horoscop 28 octombrie 2018 Leu

Pentru Lei, astăzi este o zi perfectă pentru a revizita locul în care aţi crescut. Dacă acest lucru vă este imposibil din diferite motive, astrele vă recomandă să luaţi legătură cu prieteni vechi sau rude pentru a vă reaminti poveşti amuzante din copilărie. Este foarte important pentru voi şi pentru echilibrul vostru emoţional. Veţi avea o zi minunată, plină de amintiri frumoase şi vă veţi simţi foarte bine, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Horoscop 28 octombrie 2018 Fecioară

Astrele recomandă Fecioarelor multă prudenţă. Ar fi înţelept ca astăzi că evitaţi să vă asociaţi cu anumite persoane sau să formaţi noi parteneriate atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Este foarte posibil ca persoanele din jurul vostru să încerce să vă saboteze planurile, astfel încât să renunţaţi la un proiect important. Dacă aveţi dubii cu privire la anumite persoane, încercaţi să le puneţi la încercare intenţiile. Vă vor demonstra că nu este bine să aveţi încredere în persoane pe care abia le cunoaşteţi.

Loading...