Horoscopul zilei de AZI, 28 decembrie: Nativii din această zodie vor da lovitura cu o nouă afacere!


Horoscop 28 decembrie. Toate zodiile vor primi vești extrem de importante și sfaturi pe care trebuie să le asculte de la profesorul Radu Ștefănescu. Dacă unele zodii trebuie să își petreacă timpul cu prietenii, altele ar trebui să aibă mare grijă la persoanele din jur.

BERBEC Sectorul negustoriei este avantajat, aşa că poţi reface convenabil proviziile consumate în excesele alimentare de Crăciun. Luna în descreştere poate să iţi dea dureri de cap, dar şi inspiraţie. Ai o idee, un proiect important, sau la care ţii foarte mult şi eşti nerăbdător să-l vezi realizat. Stăpâneşte-ţi grabă, pentru că după cum ştii, graba strică treaba!

TAUR Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile încep să-şi arate rezultatele. Nu schimba nimic din ce ai stabilit. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai!

Loading...

GEMENI  Această perioadă este un prilej de bucurie şi distracţie. Dă curs puterii cosmice, simte-te bine şi fii plăcut cu cei din jur. Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale personale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total, sau parţial, lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie cu prietenii, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare.

RAC Nu reuşeşti să te încadrezi în bugetul de cheltuieli post Crăciun. Fiind un Răcuşor isteţ, trebuie să te foloseşti cu iscusinţă de banii pe care îi ai de la părinţi, fraţi, surori, mătuşi etc. Evită sau amână orice întâlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil.  Discuţiile, însă, sunt bine aspectate. La serviciu, sau unde activezi – sau acasă, dacă ai vacanţă, ai o opinie corectă despre un coleg, corespunzător, un membru al familiei.

LEU Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Eşti generos, dar nu fii naiv, nu te lăsa folosit de cei care te consideră un bancomat! Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri. Aşa intri sigur în depresie, pentru că nu ai nicio soluţie. La sfârşitul anului vin facturile, drept felicitări. Adevărul este dincolo de tine, vorba filmului.

FECIOARĂ O greutate pare că te apasă astăzi, ceva imposibil de definit. Este Luna în descreştere, nu este nimic material, aşa că lasă grijile deoparte şi zâmbeşte. Domeniul relaţiilor umane este avantajat. Ziua de astăzi se anunţă liniştită – poate este un prilej, rar de altfel, să te gândeşti la tine şi la interesele celor dragi. Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *