HOROSCOPUL ZILEI DE  AZI, 26 NOIEMBRIE 2018. Un inceput de saptamana cu noroc pentru zodiile:


Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi favorizați pe toate planurile de guvernatorul lor, Neptun, care revine în mers direct după cinci luni de retrogradare, întocmai în zodia Pești.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Berbec vor deveni mai liniștiți, mai împăcați cu ei înșiși și cu alegerile făcute. O serie de principii de viață se vor limpezi acum, însă să nu uităm că Marte, planeta acțiunii, activează încă în același sector al subconștientului, ca și Neptun, prin urmare mai pot exista situații contradictorii și confuzii pentru acești nativi până la începutul anului viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce pace și liniște interioară.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Taur au șansa de a reveni la gânduri și sentimente mai bune vizavi de prieteni și de cei dragi. Nativii care au avut parte de situații karmice, ar putea acum să le “elucideze misterele”. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă mai multă înțelegere și o acceptare mai ușoară a situațiilor cu care se confruntă zi de zi.

Loading...

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Gemeni vor deveni mai încrezători în propriile puteri. Nativii vor face planuri concrete, reale de afirmare profesională și vor tinde cu mai multă determinare către împlinirea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a-și exprima cu curaj emoțiile și sentimentele vizavi de persona iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Rac vor reuși să stabilească o mai bună comunicare cu cei din jur. Nativii își pot face planuri cu privire la o călătorie sau la reluarea/continuarea unor studii. O serie de principii și valori de viață se pot reașeza, se pot limpezi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și consolideze relațiile cu persoanele dragi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Leu vor fi mai determinați ca niciodată să-și îmbunătățească situația financiară. În plus, nativii vor avea parte de șanse nenumărate până la finele acestui an, Marte, planeta acțiunii, aflându-se în tranzit întocmai în același sector ca și Neptun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și facă planuri realiste referitoare la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea izbi de o realitate absolut diferită de închipuirile și dorințele lor, realitate care se va contura în zona sentimentală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra tendinței de a-și idolatriza partenerul de viață sau asupra tendinței de a-și idealiza un posibil viitor contract și astfel să piardă din vedere detalii importante.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Balanță vor resimți din plin acest aspect în sectorul muncă și sănătate. Nativii vor observa că relațiile cu colegii și șefii se detensionează și pot deveni mai determinați și mai productivi. Însă, până la finele anului sunt sfătuiți să aibă o oarecare doză de prudență, deoarece și Marte, planeta acțiunii și a războiului, tranzitează același sector ca și Neptun și poate aduce în continuare conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o stare fizică și psihică excepțională și le oferă șansa de a se vindeca, de a-și meliora problemele de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de efectele sale în sectorul sentimental și al activităților de creație. Nativii vor deveni mai disponibili emoțional, mai dornici să cunoască un partener (cei singuri) și mai determinați să-și trăiască viața sentimentală intens, cu emoție și cu plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă șansa de a-și pune talentul în evidență și, sprijiniți de imaginație, cu avânt creator, să dea naștere unor adevărate opere de artă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Săgetător vor reuși să-și concretizeze planurile făcute legate de locuință, chiar dacă acestea păreau inițial greu realizabile. Nativii vor reuși să-și consolideze relația cu membrii familiei, să ajungă la un consens, însă li se cere în continuare prudență la acest capitol, deoarece și Marte, planeta acțiunii și a războiului, se află în același sector ca și Neptun până la finele anului și poate aduce conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a dialoga cu cei dragi pe teme legate de moștenire, tradiție, educație primită în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o comunicare mai bună, bazată pe o gândire mai concretă, mai logică, însă în continuare subiectivă. Nativii vor reuși să capteze informațiile într-un mod mult mai rațional ca până acum, însă vor continua să le treacă prin filtrul emoțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să plece la drum, să facă scurte deplasări în scop recreativ, relaxant.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Vărsător vor tinde să idealizeze un plan de îmbunătățire a situației financiare. Nativii vor fi însă sprijiniți și de Marte, planeta acțiunii, care se află în tranzit până la finele acestui an prin același sector ca și Neptun, să le ducă la realizare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să facă tot ce le stă în putință să obțină un câștig, o mărire de salariu, un bonus la locul de muncă sau în asocierile pe care le au.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018
După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, dar și guvernatorul zodiei Pești, revine în mers direct întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Pești vor avea șansa să se facă apreciați în societate, să „renască din propria cenușă” și să-și recapete pofta de viață. Nativii vor scăpa de temeri, confuzii și crize de personalitate și vor fi mult mai stăpâni pe sentimentele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă șansa de a-și îmbunătăți considerabil viziunea și atitudinea față de persoana iubită.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *