Horoscopul zilei de AZI, 25 noiembrie 2018. Veşti bune în plan sentimental pentru unele zodii şi o decizie importantă


Horoscop 25 noiembrie Berbec

La finalul acestei săptămâni se întrezăresc călătorii pe distante scurte la rude sau prieteni. Fii prudent la drum și la felul în care vorbești. Gândurile îți sunt răscolite. Evită să vorbești mult sau să răspunzi la provocările celorlalți. Este posibil că de unii apropiați să te despărți definitiv. Pe de altă parte ți-ar prinde bine să te retragi din tumultul cotidian și să studiezi teme anvangardiste sau ezoterice.

 

Horoscop 25 noiembrie Taur

Loading...

Se întrezăresc cheltuieli neprevăzute, însă la fel de bine este posibil să primești sume de bani substanțiale. Factorul surpriză legat de veniturile tale din muncă desfășurată la un serviciu este la cote mari. Fii prudent și stăpânește-ți dorință de a cheltui pe fleacuri. Discerne atent fiecare investiție, pentru că există riscul să fii nemultumuit ulterior. Se pare că primești susținerea partenerului de viață sau al colaboratorilor. De aceea, ține cont de spusele lor!

 

Horoscop 25 noiembrie Gemeni

Zilele acestea, se activează mult dorință de a începe activităti și proiecte noi. Excesul de energie ar fi bine să-l canalizezi spre exerciții fizice, drumeții la munte sau întreceri sportive cu cei dragi. Fii prudent, deoarece ești prea impulsiv și entuziast în tot ce îți propui, riscând să te risipești în multe treburi deodată. Sunt momente bune pentru a-ți exprimă dorințele, planurile de viitor și de a-ți pune în valoarea mai mult personalitatea.

 

Horoscop 25 noiembrie Rac

Energia din acest weekend îți deschide sufletul către introspecție și meditație. Sunt momente bune pentru odihnă, detașare de cotidian și analizarea pe îndelete a evenimentelor din preajmă ta. Ordonează-ți gândurile și evită discuțiile contradictorii și întâlnirile zgomotoase. Serile petrece-le în aer liber, alături de persoane dragi. Sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele ficatului și segmentele aparatului respirator.

 

Horoscop 25 noiembrie Leu

Capitolul prieteni este activat mult la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercații, discutii purtate pe tonuri ridicate si multa impulsivitate in actiuni. Fii prudent, detaseaza-te de problemele celorlalti si evita provocarile. Sunt momente bune de a observa atent cine iti este alaturi si cine doar se preface ca te sustine. Membrii familiei iti pot oferi sfaturi deosebite in toate sectoarele vietii, de aceea profita de aceste momente.

 

Horoscop 25 noiembrie Fecioara

Încărcătura energetică oferita de astre la finalul acestei saptamani o vei resimti din plin in sectorul socio-profesional. Se prefigurează schimbări fie de statut social, fie la serviciu. Mentalul iti este bine sustinut, de aceea profita de aceste zile si alcatuieste-ti planuri pe termen lung. Totusi, fii prudent in relatiile cu ceilalti, pentru ca esti combativ si din nimic îți sare țandăra. Dupa-amiezele stai mai mult in aer liber, pe malul unei ape sau asculta muzica de relaxare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *