Horoscopul zilei de AZI, 25 februarie 2019. Ce zodie primește șansa unică în carieră! Bani


Horoscop 25 februarie 2019 Berbec
Chestiunile legate de taxe, impozite, relaţiile cu instituţiile financiare sau de moşteniri îţi dau târcoale întreaga zi. Se întrevăd ceva rezolvări mărunte, dar sunt bune şi acelea. Selectează priorităţile şi apoi ocupă-te şi de sufletul tău. Domeniile neconvenţionale pot fi abordate astăzi cu succes. Sunt posibile stări revelatoare ce te vor ajuta să-ţi redefineşti scara valorilor morale. Spre seară reuşeşti să te detaşezi de tot ce înseamnă material.

Taur
Astrele îţi recomandă să te ocupi, pe îndelete, de relaţiile parteneriale. Vrei nu vrei, partenerul de viaţă sau chiar şi cei de afaceri îţi solicită aportul. Sunt situaţii interesante, dinamice, dar care au farmecul lor. Implică-te cu drag, pentru că cei din jur au nevoie de tine. Spre finalul zilei vei constata că a meritat tot efortul depus în acest sector de viaţă, deoarece erau lucruri ce trebuiau lămurite.

Horoscop 25 februarie 2019 Gemeni
Activităţile de la serviciu predomină astăzi. Nici nu vrei să auzi de relaxare şi plimbări, însă, de bună voie şi nesilit de nimeni, deocamdată, lasă de o parte grijile zilnice. Organismul îţi dă semnale de oboseală, astfel că are nevoie de odihnă, somn sau contact cu natura în doze mari. Tot ce ţine de locul de muncă se va rezolva favorabil, aşa că îţi poţi permite o zi în care să te ocupi doar de tine.

Loading...

Horoscop 25 februarie 2019 Rac
Cheful de aventuri și de distracţii este accentuat. O zi minunată pentru aventuri de tot soiul. Nu te baza pe prieteni aşa că pregăteşte tu tot festinul. Pentru alţii, în funcţie de logica lucrurilor, copiii sunt protagoniştii zilei. Foloseşte-ţi capacitatea de a crea, ce poate atinge astăzi cote înalte. Se pot ivi situaţii tensionate, dar ce mai contează, când în jur totul este cântec, joc şi voie bună.

Horoscop 25 februarie 2019 Leu
Treburile gospodăreşti îți dau de furcă astăzi. Ai spor în tot ce ţine de activităţile domestice: o curăţenie generală, o schimbare de decor sau poţi alcătui planuri legate de spaţiul locativ. Nostalgia copilăriei te cuprinde pe neaşteptate, Spre seară, organismul resimte oboseala acumulată. O plimbare în aer liber, o baie cu arome sau întâlnirile în familie îţi vor oferi momente excelente.

Horoscop 25 februarie 2019 Fecioara
Dorinţa de drumeţie îţi dă târcoale şi indicat ar fi să-i dai curs. Este o zi propice excursiilor în natură, mai ales pe malul unei ape. Pe de altă parte îţi vine cheful şi de ceva studii. Prietenii şi rudele îţi sunt alături. Întâlnirile sau dialogurile cu aceştia se pot dovedi agreabile şi de folos. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihneşte-te şi încarcă-te cu energia naturii pe care tu o iubeşti atât de mult.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *