Horoscopul zilei de AZI, 22 februarie 2019. O zodie primește o lecție de viață!


Horoscop zilnic, Acvaria, pentru ziua de vineri, 22 februarie 2019. Horoscop 22.02.2019 pentru toate zodiile.

Berbec

Azi ai ocazia să priveşti acelaşi punct din două unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta să înţelegi mai bine o situaţie. Practic, asculţi cu luare aminte opinia celui din faţa ta, chiar dacă e tot diferită de a ta, şi îi dai şi lui dreptate, fără a renunţa la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant şi corect în balanţă, nu respinge niciuna din variante, pentru că ambele vor conta la un moment dat. E ciudat să spui că în acelaşi loc există şi da şi nu, şi sus şi jos, şi plus şi minus, dar vei descoperi că situaţia în care eşti implicat e bună şi aşa, şi aşa, deci nu respinge părerile diametral opuse. Combină-le cumva!

Loading...

Taur

Chiar dacă ai şi tu orgoliile tale şi nu-ţi place să fii tratat ca şi cum ai fi fragil, sunt momente în care trebuie să accepţi că ai şi tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine să vezi că lumea îţi poartă de grijă, te priveşte cu milă, te alină cu vorbe dulci, dar om eşti şi tu, nu eşti de piatră! Topeşte-ţi inima în faţa lor, acceptă-le gesturile de afecţiune, care sunt foarte sincere, lasă garda jos! Ce-ar fi să le arăţi că eşti şi tu sensibil? Chiar dacă eşti mai raţional din fire, sunt momente în care trebuie să dai platoşa de auto-protecţie jos şi să-ţi arăţi sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate să nu te mişte!

Gemeni

Nu da vina pe cei dragi pentru nereuşitele tale, pentru că ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a te sprijini, dar nu ai ţinut cont de sfaturile lor. Tu eşti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i împovăra pe ei cu eşecurile tale. Da, poţi asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui să te abordeze cu replici de genul ţi-am spus eu, pentru că e prea târziu să-ţi mai facă reproşuri. Stai de vorbă cu ei în cel mai raţional şi lucid mod, pentru că ai putea vedea prin ochii lor o altă viziune asupra problemei în care te afli, poate nu e prea târziu să-i asculţi!

Rac

Ai mare noroc de prezenţa unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluţia de care ai tu nevoie. Ascultă ce are de spus, urmează-i sfaturile şi cere-i ajutorul, pentru că cele mai bune lucruri care se ivesc azi în calea ta au la bază o comunicare sinceră şi deschisă şi capacitatea de a asculta ce are celălalt de spus. Nu deţii tu singur cheia problemei astăzi, de aceea trebuie să stai cu urechile pâlnie la informaţiile transmise de prietenii sau colegii tăi, pentru că ei ştiu mai bine ce trebuie făcut în situaţia de faţă.

Leu

A venit vremea să treci la fapte, deci să depăşeşti faza detaliatelor planuri teoretice, a adunării de informaţii, a studiului aprofundat, pentru că acum deţii toate mijloacele concrete de a-ţi pune ideile în aplicare. Toate vor merge ca pe roate pentru că ştii exact pe ce te bazezi, ai informaţiile cele mai eficiente şi poate te bazezi şi pe unele experienţe mai vechi care au dat roade de minune. Nu te crampona de fleacuri, de detalii, de cifre, pentru că sunt hopuri banale într-un proiect măreţ care evoluează excelent. Contează ţinta finală, concentrează-te asupra ei!

Fecioară

Casa e locul cel mai frumos din lume şi tot ce-ţi doreşti e să te întorci acasă după o zi de muncă şi să te bucuri de atmosfera relaxantă, senină, pozitivă de aici. Copiii sunt şi ei prin preajmă şi fac atmosfera şi mai plăcută, iar prezenţa persoanei iubite e un dar divin, pur şi simplu! Priveşti la tot ce înseamnă cercul tău intim, domiciliul, locuinţa, camera ta ca la cel mai minunat lucru din viaţa ta şi îţi dai seama că eşti extrem de ataşat de casa ta, cu tot ce înseamnă ea. Te preocupă mult familia, arborele genealogic, amintirile din trecut, poveştile părinţilor sau bunicilor din alte vremuri, şi discuţi despre toate cu emoţie maximă.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *