Horoscopul zilei de AZI, 22 decembrie 2018. O zodie are nevoie de ajutor


Horoscop 22 decembrie 2018. O zodie are mare nevoie de ajutor, în timp ce pentru alţi nativi vin unele veşti legate de bani.

Iată horoscopul pentru toate zodiile:

Horoscop 22 decembrie 2018 BERBEC
Relaţia dintre părinţi şi copii are o conotaţie specială astăzi, ca atare asumă-ţi rolul pe care îl ai în această poveste şi joacă-l cu devotament.

Loading...

Dacă tu eşti fiul, petrece câteva ore în compania părinţilor tăi sau dă-le un semn de viaţă, pentru că efectele acestei discuţii vor fi fantastice asupra lor, dar şi a ta deopotrivă.

Dacă tu eşti părintele, coboară-te un pic la nivelul celor mici şi adu-ţi aminte cât e multă nevoie au de joacă, de dialog, de prezenţa ta alături de ei cât mai mult timp.

Lasă-ţi toate grijile deoparte şi dedică-te, măcar câteva minute, celor mici sau celor bătrâni care aşteaptă atât de mult un dram de atenţie de la tine.

Horoscop 22 decembrie 2018 TAUR
Nu sta să analizezi o situaţie negativă pe toate părţile, pentru că vei găsi din ce în ce mai multe motive de supărare şi iritare. Mai bine îţi pui mintea la contribuţie pentru a găsi ieşiri din acest impas, pentru că mintea ta e creativă şi descoperă unele din cele mai strălucite idei.

Poate în momentele mai pesimiste nu eşti tu chiar atât de îndrăzneţ spre ţeluri măreţe, dar e suferinţa naşte de multe ori soluţii geniale.

Nu te mai chinui atât cu suspine şi lacrimi, ci ieşi din starea ta nefastă cu un plan nou de zile mari, care e acolo în mintea ta şi aşteaptă să fie eliberată pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu în braţe, pentru nimic în lume!

Horoscop 22 decembrie 2018 GEMENI
Energia pe care o investeşti într-o activitate epuizantă te va ajuta să ajungi repede la rezultatele scontate. Chiar dacă tu eşti adeptul acţiunilor lente, pe îndelete, cu termene de lungă durată, de data aceasta ţi s-ar cere totuşi un efort susţinut rapid, pe loc, în termen scurt.

Încearcă să-ţi aduni forţele în acest sens şi să-ţi canalizezi toată atenţia asuprea lui, pentru că rezultatele vor apărea foarte repede. Trebuie să pui accent pe spontaneitate, promptitudine, viteză de lucru, pentru că e totuşi o situaţia care se cere rezolvată repede. Ieri dacă s-ar putea, deci nu mai ai timpul necesar de care ai avea nevoie.

Horoscop 22 decembrie 2018 RAC
Fii un pic mai atent la ceea ce îţi transmite organismul, pentru că ai putea fi tentat să-i oferi mai mult decât are nevoie. Puţin răsfăţ nu strică nimănui, dar totuşi aluneci încet spre unele excese care pot lăsa urme asupra corpului tău.

Că ai tendinţa de a mânca mai mult, că eşti atras de activităţi care nu-ţi fac bine sau să te laşi dominat de plăceri nesănătoase, fii sigur că toate acestea vor avea efecte asupra stării tale de bine.

Poate pe moment e comod şi confortabil să te complaci în bucuria simţurilor, dar peste câteva zile s-ar putea număra kilogramele în plus sau orele nedormite.

Horoscop 22 decembrie 2018 LEU
Ai nevoie de ajutor pentru a depăşi un moment de slăbiciune fizică. Ascultă sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare şi a depăşit cu bine impasul.

Foloseşte reţeta sa de succes şi îţi vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente când poţi aplica mult mai repede ponturile celui care se oferă acum să te îndrume în procesul vindecării.

Ştie bine ce spune şi merită să-i calci pe urme. El se simte bine, în formă, organismul lui degajă sănătate şi energie pozitivă, deci de ce nu ai face ca el?

Horoscop 22 decembrie 2018 FECIOARĂ
Nici ţie nu-ţi vine a crede ce curajos ai devenit într-un punct în care ţi se cam închid uşile spre ceea ce visai să atingi. Altădată ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepţi pe nu drept răspuns, şi te ambiţionezi şi mai tare să lupţi cu opreliştile.

După ce le vei trece, îţi vei da seama cât de puternic şi capabil eşti, ceea ce te va ajuta să creşti tu singur în proprii tăi ochi. Stima de sine are mult de câştigat datorită acestui succes, pentru că reuşeşti să ajungi la un anumit scop chiar dacă toate condiţiile par să ţi se împotrivească.

Aşa da management în situaţii de criză, pentru că tu nu laşi piedica să-ţi taie elanul, ci te împinge şi mai tare înainte. Felicitări!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *