Horoscopul zilei de AZI, 21 FEBRUARIE. Succes fără precedent pentru una dintre zodii!


Horoscop zilnic: 21 februarie 2019
Berbec

Unii îţi spun să stai pe loc, să nu porneşti aventura care ţi se deschide acum în fata ochilor, că e riscantă, că nu ştii tot ce trebuie, că nu eşti pe un teren stabil. Deşi eşti o fire prudentă, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet să-i dai drumul chiar acum, fără să mai ţii cont de precauţii sau de suspiciunile celor din jur. În fond, contează cât de pregătit te simţi tu în această poveste, nu cât de susţinut eşti de ceilalţi. Nu ai parte de tovarăşi prea dinamici, curajoşi sau optimişti şi e normal ca prezenţa lor mai mult să te încurce, dar tu eşti sigur pe tine şi încrezător că direcţia aceasta duce unde trebuie. Continuă!

Taur

Trebuie să lupţi azi cu stările emoţionale negative care îţi tot dau târcoale, deşi nu sunt deloc stilul tău. Faci ce faci, şi tot la tristeţe te întorci, tot la pesimism, tot la dezamăgire. Ai să descoperi că starea ta negativă e generată de anturajul nefast în care ai nimerit. Dacă ai alături doar oameni care se plâng întruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive să zâmbească sau să spere, fii sigur că te vei molipsi de la ei, ca atare ieşi din acel mediu imediat! Spune nu gândurilor negative, capul sus şi pune mâna pe unelte ca să repari ceea ce nu merge bine!

Gemeni

Nu te lăsa păcălit de senzaţiile trupului, pentru că ceea ce simţi tu acum nu e iubire. E magnetism, e atracţie, e ceva ce nu ţine de inimă, şi te-ai putea înşela amarnic dacă te-ai lăsa condus de aceste senzaţii. Nu e ceva legat de inimă, nu e atât de pur pe cât ai dori şi, mai devreme sau mai târziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplăcut, dându-ţi seama cât de mult te-ai înşelat. Rămâi surd la cei care îţi fac azi declaraţii de dragoste pasionale, pentru că nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urâte decât par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!

Citește aici: Horoscop final de săptămână cu Mihai Vorpchievici

Rac

Simţi că sensul în care mergi nu e cel mai corect şi procesele de conştiinţă încep să te cicălească din umbră. O voce interioară îţi tot spune: nu e bine, nu e corect, deşi tu mergi încă mai departe, dar ai să vezi că acest mesaj se va repeta atât de insistent şi de obsesiv, că într-un final îi vei da ascultare. Ai o conştiinţă mult prea puternică şi sobră ca să nu-i dai atenţie, deci ia vezi ce-ţi spune acea şoaptă interioară cu privire la un plan care, deşi evoluează, nu dă roadele dorite. Nu cumva trebuie să schimbi tactica? Nu cumva te-ai abătut de la scop?

Leu

Ascultă nu numai cu urechile, ci şi cu inima şi mintea larg deschise, pentru că azi vin spre tine o mulţime de informaţii extrem de utile pe care le vei folosi într-o zi într-un moment capital. Orice întâlnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii în patru şi cu urechile pâlnie, atent la tot ce îţi este adresat. Un cântec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversaţie prinsă din zbor pe stradă îţi oferă un indiciu, o persoană cu care schimbi două vorbe poate apărea exact în forma cea mai potrivită pentru o indicaţie salvatoare. Pune-ţi antena în funcţiune pe cele mai subtile vibraţii ca să captezi tot ce este în beneficiul tău, căci receptivitatea ta e maximă.

Fecioară

Primeşti un sfat matur care merită ascultat şi urmat ca atare, deci nu te încăpăţâna să faci totul doar după propriile decizii. Ai în faţa ta o persoană cu mai multă experienţă care ştie ce spune şi practic îţi oferă un sfat pe gratis, care e deja verificat şi ajunge doar să fie pus în practică. Sfatul primit poate avea o mulţime de utilităţi, dar prima dintre ele pare să fie starea ta de sănătate, ca atare merită să ţii cont de ce-ţi spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îţi transmite ce să faci pentru vindecare sau o stare mai bună a organismului.

Loading...