Horoscopul zilei de AZI, 20 DECEMBRIE. Zodia care găsește în sfârșit cheia succesului


Horoscop 20 decembrie 2018. O zodie are o discuție importantă cu persoana iubită, în timp ce o altă zodie ar vrea să se odihnească.

Iată ce spun astrele pentru ziua de joi, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 decembrie 2018 BERBEC
Ia taurul de coarne şi fă ce trebuie făcut, pentru că situaţia în care te afli are nevoie de o intervenţie promptă, care se bazează pe norme şi legi clare. Nu poţi face nimic la voia întâmplării, ci doar ce e mai corect din toate punctele de vedere.

Apelează la toate resursele care au la bază respectarea adevărului, cinstea, sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, deci tot ce e mai corect pentru tine, pentru că nu mai poţi tolera o minciună sau o nedreptate!

E momentul să faci lumină, să spui lucrurilor pe nume, şi, chiar dacă unele gesturi dor, să recunoşti adevărul aşa cum e şi să-l faci cunoscut şi altora.

Horoscop 20 decembrie 2018 TAUR
Vorbeşti despre viitor cu alte persoane care îţi seamănă şi e o încântare să descoperi că şi ei privesc la fel de optimist şi de entuziast direcţiile spre care vâsliţi împreună.

Vă stimulaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc, iar această colaborare se va dovedi a fi esenţială pentru a vă atinge scopul pentru care munciţi laolaltă.

Vă completaţi perfect, pentru că aveţi un interes similar şi sunteţi conştienţi că, unindu-vă forţele, scopul final este mult mai aproape. Puneţi cu toţii umărul şi mai faceţi câţiva paşi înainte!

Horoscop 20 decembrie 2018 GEMENI
Aruncă o privire în interiorul tău, pentru că acolo se ascunde o piatră preţioasă pe care nu ai descoperit-o sau nu ai pus-o în valoare. Ai tu un talent al tău, pe care ţi-a fost teamă să-l scoţi la lumină ca nu cumva să fii catalogat drept ciudat.

Dar tocmai aceasta poate fi sclipirea ta specială care să-ţi asigure succesul. Lasă părerile celor din jur la o parte, arată-te aşa cum eşti, cu ciudăţeniile tale, pentru că doar aşa te vei remarca.

Dacă ai fi un oarecare în turmă, ai rămâne captiv în umbră, dar acum e şansa ta să atragi atenţia.

Horoscop 20 decembrie 2018 RAC
Nu toate îţi ies aşa cum ai fi dorit, dar nu trebuie să te opui finalurilor bruşte. Poate e mai bine aşa, poate aceasta e singura soluţie valabilă, ca atare acceptă vestea pe care o primeşti, chiar dacă pare mai degrabă un compromis.

Spune stop acum, nu insista să mai resuscitezi un plan care nu mai merge nicăieri, ca atare acceptă acest final de drum, eliberează-te de el şi, peste o vreme, o vei lua de la capăt în cu totul altă direcţie şi cu alt tonus.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de gesturi tranşante, pentru că tu nu te dai deloc înapoi când trebuie să reconstruieşti ceva de la zero. Eşti gata de o nouă aventură şi accepţi cu curaj provocarea.

Horoscop 20 decembrie 2018 LEU
Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia?

Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poţi băga mâna în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

Horoscop 20 decembrie 2018 FECIOARĂ
Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viaţa de familie, de relaţia ta cu oamenii pe care-i îndrăgeşti cel mai mult.

Când discuţi cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi că şi ei au aceleaşi aşteptări, deci vă puteţi combina forţele pentru a ajunge la acelaşi rezultat care să vă satisfacă pe toţi deopotrivă.

Eşti un visător, aşa e, dar încurajările care vin de la cei dragi te fac să ţinteşti şi mai sus, să speri şi mai mult de la ziua de mâine, tocmai pentru că ştii că te vor sprijini şi ei.

Loading...