Horoscopul zilei de AZI, 16 noiembrie 2018. O zodie are parte de schimbări importante 


Horoscop 16 noiembrie 2018. Citește horoscopul zilnic și vezi cine poate relua astăzi un proiect care îl poate îmbogăți până la finalul anului. Ce îți rezervă astrele astăzi.

Horoscop 16 noiembrie 2018 BERBEC
Unele persoane îţi descriu viitorul în culori foarte promiţătoare, dar, deşi eşti vrei să fii şi tu optimist, de data aceasta ai rezerve dacă să-i crezi sau nu.

De fapt, aştepţi dovezi mai clare că va fi chiar aşa de bine pe cât promit ei şi stai în expectativă, precaut şi un pic temător, ca nu cumva tot ce spun ei să fie doar un scenariu fantezist dus la extrem.

Loading...

Vei crede totul atunci când se va şi întâmpla, de aceea preferi să aştepţi să vină acel moment şi abia apoi să te entuziasmezi la fel ca ceilalţi.

Horoscop 16 noiembrie 2018 TAUR
Te înarmezi cu toată puterea pentru a te avânta într-un proiect nou de anvergură care va necesita resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispoziţie, există ceva ce te motivează îndeajuns de bine ca să te apuci serios de acest plan măreţ.

Cât timp ai ceva de câştigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoaştere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan.

Nu e o noutate la tine o atitudine atât de răzbătătoare şi puternică, pentru că deţii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar şi cu cei mult mai puternici decât tine. Cu cât mai dificilă provocarea, cu atât mai mare ţi-e ambiţia!

Horoscop 16 noiembrie 2018 GEMENI
Dacă faci echipă cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este în găsirea partenerilor adecvaţi pentru ceea ce ţi-ai propus.

Caută în jurul tău oameni care nu-ţi seamănă, care vin cu alte calităţi şi alte resurse în proiectul de care te ocupi. Cheamă alături persoane cu resurse mari de energie sau de răbdare, tovarăşi de lucru dispuşi să pună mâna să construiască ceva concret sau pe alţii care ştiu ce e de făcut la nivel teoretic.

Unindu-vă cu toţii forţele, proiectele începute vor merge excelent, pentru că fiecare în parte, separat, nu ar ajunge la aceleaşi rezultate.

Horoscop 16 noiembrie 2018 RAC
Chiar dacă atmosfera devine ceva mai tensionată în jurul tău, nu o privi ca pe un atac la persoană, ci ca pe motivaţia perfectă să te implici trup şi suflet pentru a arăta că eşti bun.

Spiritul combativ te cuprinde când îi vezi şi pe alţii că se implică atât de serios, şi reuşeşti să scoţi ce ai mai bun din tine pentru a-şi demonstra supremaţia, valoarea, unicitatea.

Dacă reuşeşti să scoţi la lumină, în orice situaţie cu iz agresiv, doar partea pozitivă a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capăt şi obţine succesul dorit, deci nu te lăsa nicio clipă copleşit de critici, răutăţi, invidii. Zâmbeşte şi treci mai departe!

Horoscop 16 noiembrie 2018 LEU
Cândva ai abandonat un proiect pentru care nu erau întrunite condiţiile unei evoluţii de succes. Acum îţi aduci aminte de ceea ce ai lăsat în urmă şi o iei frumos de la capăt, cu mai mult entuziasm, nici nu-ţi vine a crede cât de bine înaintează toate acum, semn că ai mai acumulat ceva cunoştinţe pe parcurs şi ştii exact ce trebuie făcut.

Când vezi că o acţiune stă pe loc şi nimic nou nu se mai întâmplă, e bine s-o laşi o vreme pe linie moartă, în aşteptare, şi să te ocupi de ea după o perioadă de pauză. A doua oară ar putea evolua mult mai bine!

Horoscop 16 noiembrie 2018 FECIOARĂ
Ai în preajma ta oameni pe care te poţi baza, în care poţi avea încredere, de la care vei primi soluţii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci aceştia chiar pun umărul la problema care te frământă şi nu te lasă până nu văd că ai depăşit impasul. Rareori poţi avea parte de asemenea sprijin, ca atare profită din plin de generozitatea celor care îţi ţin companie, de experienţa pe care vor să ţi-o împărtăşească, de sfaturile bine documentate pe care le primeşti de la ei. Le vei păstra în memorie şi te vei folosi şi altădată de ele, deci deschide bine urechea şi captează toată informaţia utilă!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *