Horoscopul zilei de AZI, 16 martie. Bogății nesperate pentru o zodie. Ce noroc pe capul ei!


Horoscop 16 martie 2019 Berbec
Berbecilor li se recomandă să nu plece în vreo călătorie obositoare astăzi. În caz contrar, o să vă pară rău şi o să simţiţi că v-aţi pierdut vremea. Dacă este imperios necesar, asiguraţi-vă că aveţi la voi pastile pentru greaţă sau rău de maşină. Dacă drumul va fi anevoios, sunt şanse să nu vă simţiţi foarte bine până la destinaţie. Dacă rămâneţi acasă, atmosfera va fi destinsă şi cel mai probabil veţi petrece timpul în familie.

Horoscop 16 martie 2019 Taur
Taurii au parte de o zi memorabilă, în compania unor persoane dragi. Fie plecaţi într-o scurtă vacanţă, fie veţi ieşi în oraş ori vă veţi relaxa acasă, însă categoric nu veţi regreta repaosul de care aveţi parte. În dragoste, astrologii vă avertizează. Nu luaţi decizii pripite, ori în caz contrar s-ar putea să regretaţi. Discutaţi, fiţi răbdători, comunicativi, înţelegători şi veţi găsi răspunsul corect.

Horoscop 16 martie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi liniştită, lejeră, fără conflicte ori situaţii tensionate. Găsiţi o modalitate de a vă ocupa timpul într-un mod relaxant. De exemplu, puteți să amânați orice călătorii și să alegeți, în schimb, să vă bucurați de un timp plăcut în familie. Ori, aţi putea să începeţi un nou hobby. S-ar putea să descoperiţi că aveţi cu adevărat un talent inedit.

Horoscop 16 martie 2019 Rac
O zi perfectă pentru a-ţi stabili noi ţeluri în viaţă. Mai ales proiectele materiale care sunt stabilite astăzi de raci vor avea succes. E de asemenea o zi potrivită pentru scurte călătorii, sau pentru mai mult timp petrecut alături de rude. Racii singuri sunt îndemnaţi să utilizeze internetul pentru a-şi programa mai multe întâlniri.

Horoscop 16 martie 2019 Leu
Un sfat: nu le arăta prietenilor, sau rudelor, în discuţiile de astăzi, cum te crezi tu nemuritor. S-ar putea să îi răneşti. E indicat mai degrabă să uiţi o vreme ambiţiile tale, părerea că eşti conducătorul tuturor şi că eşti singurul responsabil pentru toţi. Mai bine petrece sâmbăta dansând, cântând, petrecând până dimineaţă şi flirtând cu necunoscuţi.

Horoscop 16 martie 2019 Fecioară
Renunţă pentru o zi la muncă. Relaxează-te şi desprinde-te de vârtejul cotidian. Spre seară lasă-te purtat de valul de romantism care te învăluie. Dacă eşti căsătorit, e cazul unei cine romantice alături de soţ. Dacă eşti singur, caută compania unui om potrivit cu sensibilitatea ta.

Horoscop 16 martie 2019 Balanţă
Balanţele vor avea, astăzi, întrebări existenţiale despre locul în care se află. Veţi avea o conversaţie cu persoana iubită despre viitor, dar şi despre alegerile pe care le-aţi făcut şi care v-au adus unde sunteţi acum. Chiar dacă aţi putea fi nemulţumiţi de lucrurile pe care le-aţi dobândit, astrele vă recomandă să gândiţi pozitiv. Lucrurile nu stau atât de rău pe cât credeţi şi trebuie să mulţumiţi pentru ceea ce aveţi. Ar putea fi şi mai rău!

Horoscop 16 martie 2019 Scorpion
Nativii din Scorpion vor avea parte, astăzi, de un adevărat concurs pentru a demonstra de ce sunt în stare. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că vorbim despre situaţia de acasă, pentru voi totul va fi precum un concurs. Veţi lupta până în pânzele albe să demonstraţi că sunteţi cei mai buni, că fără voi nu se poate şi că aveţi dreptate. Totuşi, nu trebuie să fiţi extremişti. Analizaţi foarte bine situaţia şi fiţi mai deschişi faţă de persoanele din jurul vostru. Veţi avea de câştigat!

Horoscop 16 martie 2019 Săgetător
Săgetătorii sunt predispuşi, astăzi, la emoţii puternice. Nativii singuri au mari şanse să se îndrăgostească iremediabil, la prima vedere, de o persoană de care sunt atraşi de mai mult timp. Dacă sunteţi refuzaţi, nu disperaţi. Dacă pentru voi acest lucru este destul de simplu, pentru ceilalţi ar putea fi mai complicat. Într-un final, toate se vor aranja, iar dragostea voastră va fi una incredibilă.

Horoscop 16 martie 2019 Capricorn
Capricornii vor avea parte de o surpriză uriașă pe plan sentimental. O mărturisire spusă cu jumătate de gură îi lasă plini de speranțe și visători. Ar vrea să ardă etapele cu această persoană interesată din punct de vedere romantic, doar că astfel e posibil să o piardă. Pe de altă parte, nativii din zodia Capricorn nu prea au chef de relații stabile, nu în această perioadă. Decizia pe care o vor lua e un foarte importantă.

Horoscop 16 martie 2019 Vărsător
Vărsătorii sunt sfătuiți să nu acționeze la cald. E o perioadă încărcată emoțional, iar în astfel de momente se iau decizii regretabile și se spun cuvinte care nu mai pot fi retrase. Încearcă să te detașezi de problemele delicate, măcar pentru câteva ore, pentru a alege cea mai bună soluție. Nu ar fi rău să ceri ajutorul unui prieten apropiat, în care ai încredere deplină.

Horoscop 16 martie 2019 Pești
Peștii simt că au chef de dragoste și fluturi în stomac și vor face tot posibilul pentru a-și îndeplini dorința. Fie cu partenerul de viață, fie cu un necunoscut – până la urmă, internetul e plin de pretendenți. Problema e că golul nu va fi niciodată acoperit de o simplă aventură, ci de o relație profundă, construită pe încredere și loialitate. Iar pentru asta e nevoie de efort, nu doar de un simplu mesaj, trimis la repezeală.

Loading...