Horoscopul zilei de AZI, 14 decembrie. Zodia care clachează! Astrele o lovesc unde doare mai tare!


Horoscop 14 decembrie Berbec
Horoscop bani Berbec: A început procesul de transformare a statutului dumneavoastră financiar, vi se vor suplimenta veniturile și veți deveni hiperreactivi la propuneri în vederea unei elaborări avantajoase.

Horoscop sănătate Berbec: Odihnă face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze.

Horoscop dragoste Berbec: Va apucă cheful de distracție și va veți amoreza de cineva pe care l-ați cunoscut la o petrecere între prieteni.

Loading...

Horoscop carieră Berbec: Susținuți de o puternică ambiție și de o energie venită din înălțimi, va mobilizați forțele pentru a va realiză proiectele la care sunteți angajați.

Horoscop 14 decembrie Taur
Horoscop bani Taur: Relațiile cu străinătatea se pot soldă cu afaceri banoase, mai ales dacă i-ați cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră.

Horoscop sănătate Taur: O cură cu ulei de cătină îi poate oferi ficatului dumneavoastră protecția de care are nevoie.
Horoscop dragoste Taur: Treceți printr-un proces de echilibru al relațiilor de familie, viață amoroasă devine tot mai tumultoasă și va crează un confort la care țineți.

Horoscop carieră Taur: Aveți ocazia să puneți la punct o afacere de familie și primiți sfaturi profesionale excelente de la cei apropiați.

Horoscop 14 decembrie Gemeni
Horoscop bani Gemeni: Gândirea practică, aplicată, va poate aduce aprecierea sub formă unei bonificații sau indemnizații din partea șefilor dumneavoastră.

Horoscop sănătate Gemeni: Energia dumneavoastră fizică se cere consumată pentru a nu se transformă în energie nervoasă; însă mișcarea trebuie făcută cu moderație pentru a proteja tensiunea arterială.

Horoscop dragoste Gemeni: Puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste.

Horoscop carieră Gemeni: Va trec prin cap tot felul de soluții ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentați-le cu modestie șefilor dumneavoastră care va vor aprecia creativitatea.

Horoscop 14 decembrie Rac
Horoscop bani Rac: Prin amici aveți posibilitatea de a atrage noi resurse în afacerile dumneavoastră și nu este vorba de sume mici sau modice; băncile tind să va creditez cu generozitate.

Horoscop sănătate Rac: Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat.

Horoscop dragoste Rac: Un nou romantism cu Neptun va da naștere pentru dumneavoastră unor relații profunde, unor uniuni sufletești, unei empatii și receptivități față de aproapele dumneavoastră.

Horoscop carieră Rac: Relațiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziții ierarhic superioare, cât și cu cei ce va sunt colaboratori.

Horoscop 14 decembrie Leu
Horoscop bani Leu: Ar fi cazul să va ocupați de bani: puteți finaliza o negociere de contract în termeni care va avantajează și va aduc profituri financiare.

Horoscop sănătate Leu: Treceți printr-o perioadă de îmbunătățire a sănătății dumneavoastră, este o perioadă de maximă formă fizică susținută de mișcare și de consum alimentar ponderat.

Horoscop dragoste Leu: Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor.

Horoscop carieră Leu: Implicați în proiecte mari și vizibile, sunteți atenți la toate detaliile și comunicați bine cu cei cu care colaborați în privință obiectivelor pe termen lung.

Horoscop 14 decembrie Fecioară
Horoscop bani Fecioară: Deși ‘banii nu aduc fericirea’, în următoarea etapă, din perspectivă astologiei financiare, aveți predispoziție spre câștiguri substanțiale din muncă proprie.

Horoscop sănătate Fecioară: Toate bune și frumoase, pentru că va simțiți grozav, ați slăbit atâtea kilograme câte v-ați propus.

Horoscop dragoste Fecioară: Va merge bine în amor, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoană iubită.

Horoscop carieră Fecioară: Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *