Horoscopul zilei de AZI, 13 IANUARIE 2019. Ce zodii vor avea ghinion

Horoscopul zilei de AZI, 13 IANUARIE 2019. Ce zodii vor avea ghinion

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te baza pe prima informație care ajunge la tine, pentru că nu este suficient verificată! N-ar fi rău să ai mai multe surse de documentare înainte de a te decide asupra unei singure soluţii, pentru că ştirea care ajunge la urechile tale conţine o notă de neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, îşi va da arama pe faţă. Nu crede chiar orice, nici dacă inspiră încredere la prima vedere, pentru că s-a infiltrat în preajma ta o persoană care emite păreri eronate şi rău intenţionate pentru a-şi asigura lui supremaţia. Tu îl crezi şi porneşti pe calea pe care ţi-o arată ca, mai apoi, să pierzi timp preţios ca să repari greşeala.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Loading...

Nu te grăbi să cheltuieşti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atâtea eforturi într-o direcţie care îţi face azi cu ochiul. Poate cineva încearcă să te atragă într-o afacere sau, dacă ieşi la cumpărături, vezi un obiect pe care ţi-l doreşti atât de mult încât eşti gata să deschizi portofelul pentru a-ţi satisface acea dorinţă. Vei regreta mai târziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rău să pleci azi de acasă fără bani în buzunar. Aşa vei evita ispita de a da totul pe cine ştie ce atracţie costisitoare!

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu te supăra pe ceilalți! Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu ştii ce anume îți lipsește pentru a fi mai fericit? E un moment ideal să sondezi adânc în interiorul tău, chiar şi acolo unde ţi se pare că totul e în regulă, pentru că golul care te macină va fi găsit şi eliminat printr-un proces de detoxifiere profundă. Stai puţin de vorbă cu tine însuţi, ascultă-ţi gândurile cele mai intime, pentru că ele sunt cele care transmit azi prin tot felul de semne ce anume nu e complet sau perfect în viaţa ta. Cu cât eşti mai cinstit cu tine însuţi, cu atât vei găsi mai uşor punctul lipsă ca să-l poţi şterge, elimina sau umple cu ceea ce nu ai. Ce-mi lipseşte oare, te întrebi, şi luând la bani mărunţi ce simţi şi ce gândeşti, vei umple golul cu iubire, cu inspiraţie, cu lumină, cu ceva!

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te grăbi să treci repede peste un nivel foarte bun la care ai ajuns prin eforturi susţinute. Deja vrei să treci la etapa următoare, fără să savurezi succesul actual. Ceilalţi vor şti să extragă din acest moment tot ce e mai bun cât mai mult timp posibil, dar tu te foloseşti de acest nivel doar pentru a te propulsa spre scopurile următoare. După ce se va termina actuala etapă, vei privi înapoi şi aproape că nici nu îţi vei mai aminti emoţiile plăcute de acum, ca atare ia şi tu o pauză, alături de ceilalţi, pentru a descoperi gustul dulce al momentul de faţă.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu te lăsa copleşit de starea emoţională fragilă care îţi dă târcoale. Poţi depăşi cu brio această stare de teamă, aproape inexplicabilă, cu o glumă, cu o atitudine jovială şi veselă, indiferent de ce se petrece în jur. E ceva nevăzut care te reţine să zâmbeşti şi să fii tu cel jucăuş şi pus pe şotii, de parcă ţi-ar fi teamă să nu faci vreo gafă, dar nu ai motive de îngrijorare. Tu ai întotdeauna soluţii, chiar şi în cele mai fragile situaţii, pentru că tu spui întotdeauna: da, se poate! Nu te mai gândi la pericole nevăzute sau riscuri inexistente, şi treci peste toate cu un surâs pe faţă!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns