Horoscopul zilei de AZI, 13 IANUARIE 2019. Ce zodii vor avea ghinion


HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu trata compromisul pe care eşti nevoit să-l faci azi ca pe o povară, ci fă-o cu un dram de detaşare, de nepăsare, ca şi cum n-ar fi nimic atât de complicat. Glumeşte, fă haz de ceea ce trebuie să faci chiar dacă, undeva în adâncul sufletului, nu-ţi convine pe de-a-ntregul ceea ce trebuie să accepţi. Merită să faci acest sacrificiu, ai să vezi că vor veni numai consecinţe pozitive în urma acestui gest pe care îl faci. A-ţi călca din când în când pe orgoliu sau pe inimă nu e chiar atât de greu sau de rău, deci fă-o cu încredere că e spre binele tău şi fără nici un fel de regret. Tu eşti cel care are de câştigat de aici, nu cel care, pe moment, are impresia că a obţinut o victorie în faţa ta.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te mai gândi la ce ai tu de făcut sau oferit pentru alţii, ci acum trebuie să priveşti un pic spre propriile tale dorinţe. Ai curaj să-ţi oferi ceva pentru inima ta, fără să pui neapărat în balanţă ce ai tu de dat altora. Acum contează binele tău, bucuria ta, sufletul tău care tânjeşte după o răsplată. Uneori e un gest de mare curaj să te aşezi doar pe tine în prim plan, să ceri şi să pretinzi mai multă atenţie de la ceilalţi, dar azi trebuie s-o faci pentru că meriţi pe deplin să-ţi acorzi atenţie sporită. Te vei simţi fericit în acest joc în care te laşi răsfăţat de iubirea altora. Eşti ca o floare care, deşi până acum a arătat că poate să aibă grijă de sine, de data aceasta vrea ca ea să fie cea ocrotită, răsfăţată, înconjurată de afecţiunea tuturor.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu ignora discuţia pe care o porţi astăzi, pentru că are conotaţii cu totul speciale pentru tine. Ai ocazia de a întâlni o persoană cu o bogată experienţă de viaţă, care îţi împărtăşeşte cu bucurie din tot ce a acumulat el în ani de studiu. Ascultă-l cu atenţie şi ţine cont de sfaturile lui. El e acolo ca să-ţi atragă atenţia asupra unor aspecte prin care şi tu ai trecut şi pe care nu le-ai înţeles pe de-a-ntregul, iar el poate pune degetul exact pe marele tău semn de întrebare. Parcă te-ar cunoaşte bine şi îţi vorbeşte de una din greşelile pe care le-ai făcut cândva şi pe care o credeai uitată, dar el tocmai acolo îţi atrage din nou atenţia, oferindu-ţi acum o lecţie, o povaţă poate chiar şi o soluţie de a restabili echilibrul dorit. Nu te teme să discuţi despre trecut cu înţelepciune.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu trece cu vederea modelele din jur! Priveşte la cei care au ajuns la un nivel către care tu încă te chinui să urci şi ia-i pe aceştia ca exemplu de reuşită. Dacă ei au ajuns acolo, înseamnă că nu este un drum imposibil, ci poţi şi tu, dar înainte de a ajunge la vârf, e nevoie de o atitudine nouă, care, momentan, îţi lipseşte. Aceasta ar implica mai multă încredere în forţele proprii şi mai ales în rezultatele finale, dar şi un dram de infatuare! Prea îţi găseşti defecte la tot pasul şi, în acest caz, nu trebuie să-ţi vezi doar punctele slabe, ci să scoţi mai mult în valoare atuurile cu care eşti înzestrat din plin!

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu investi tot ce ai într-o singură direcție! Ţine sub control energia debordantă pe care o ai azi în bagaj, pentru că rişti să faci gafe imense. Eşti neglijent, impulsiv, grăbit, şi din aceste atitudine haotice se pot ivi cele mai mari probleme. Ai tendinţa de a conduce agresiv şi de a-ţi elibera nervii pe oricine, ceea ce, în final, se va dovedi a fi în dezavantajul tău, pentru că nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat. Dacă porneşti la un drum cu capsa pusă, te vei întoarce acasă tot un pachet nervi şi cu treburile nerezolvate, ca atare calmează-te înainte de a te urca la volan sau nu mai pleca deloc!

HOROSCOP 13 IANUARIE 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu te lăsa oprit din elan de o simplă piedică. Vestea care soseşte azi îţi cam strică ţie planurile şi îţi taie elanul cu care ai început o activitate potrivită acestei zile. Probabil primeşti un refuz şi cum tot ce ţi-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, eşti tentat să tratezi totul ca pe un eşec lamentabil. Adună-ţi forţele şi concentrează-te imediat asupra altei direcţii, pentru că trebuie să ai tu un plan de rezervă! Dacă prima variantă nu a ieşit, caută imediat altceva mai bun de făcut sau susţinere în altă parte decât de acolo de unde o aşteptai iniţial.

Loading...