Horoscopul zilei de AZI, 11 noiembrie 2018. Dragoste adevărată, bani și o veste îngrijorătoare


Horoscop 11 noiembrie 2018. Cine caută dragostea și are sufletul deschis o va găsi. O persoană specială își face apariția, din senin, moment în care totul se schimbă.

Ziua aduce și o experiență mistică pentru cei care, de multă vreme, se fereau admită un adevăr.

Horoscop 11 noiembrie Berbec

Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți din străinătate. Totuși, nu luă de bun cele aflate sâmbătă, deoarece peste ceva timp vor apărea răsturnările de situație. Dacă ești implicat într-un proces de învățare-evaluare, fii prudent și pregătește-te pe îndelete. Duminică sunt posibile evenimente mondene, alături de oameni importanți. Bucură-te de prezența celorlalți și susține-ți punctele de vedere cu tact și diplomație.

Horoscop 11 noiembrie Taur

Sâmbătă s-ar putea să fie nevoie să achiți facturi sau datorii restanțe. Într-un fel ești nemulțumit că trebuie să dai bani, însă ai de unde. Totuși reține faptul că trebuie să te bazezi mai mult pe veniturile tale și mai puțin pe cele ale altora. Duminică este favorabilă activităților culturale și dialogurilor cu persoanele aflate în străinătate. Sunt momente bune pentru a-ți îmbunătăți palmaresul educativ cu noutăți legate de istoria și cultură altor țări.

Horoscop 11 noiembrie Gemeni

Gustul dulce-amar predomina în relațiile parteneriale. Sunt momente pasagere, de aceea nu pune la suflet chiar tot ce se petrece în acest segment de viață, mai ales sâmbătă. Traversezi o perioadă în care emani un farmec aparte, dar și un mister greu de pătruns. Relațiile cu ceilalți te pot inspiră în a demară proiecte fructuoase și pe termen lung. Duminică se întrezăresc chestiuni financiare legate de banii și bunurile deținute în comun cu alții.

Horoscop 11 noiembrie Rac

Sâmbătă se întrezăresc treburi de rutină, fie acasă alături de familie, fie la serviciu. Dozează-ți eforturile, pentru că există riscul că în zilele următoare să reiei tot ce întreprinzi în această zi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, de aceea ar fi bine să te odihnești mai mult și să te hrănești adecvat. Duminică îndreaptă-ți atenția către relațiile parteneriale. Partenerul de viață sau colaboratorii îți pot creă neplăceri, însă sunt momente pasagere.

 

Horoscop 11 noiembrie Leu

Finalul acestei săptămâni îți aduce ceva distracții alături de cei dragi. Așteptările tale s-ar putea să fie prea mari, pentru ceea ce îți oferă persoană iubită sau copiii. Concentrează-te mai mult pe propria ta ființă și relaxează-te printr-un hobby. Duminică se întrezăresc neplăceri legate de sănătate, dar cu o minimă îngrijire le poți depăși. Evită spațiile aglomerate, expunerea excesiva la soare și eforturile de orice fel.

Horoscop 11 noiembrie Fecioară

Sâmbătă sunt momente potrivite pentru a stă acasă, alături de membrii familiei. Te poți gândi la îmbunătățirea spațiul locativ, însă evită să depui eforturi prea mari în acest sens. Este posibil că zilele următoare să te răzgândești vizavi de tot ce ține de casă. Împărtășește celor dragi planurile tale locative sau planurile legate de petrecerea timpului împreună într-o minivacanță. Duminică s-ar putea să apăra din senin o petrecere surpriză.

Loading...