Horoscopul zilei de AZI, 11 Martie 2019 – Zodiile care au mare noroc de săptămâna asta


Horoscop zilnic: 11 martie
BERBEC

Fii atent cum te porţi azi în faţa unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancţiona aspru. Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci şi suporţi o situaţie chiar dacă nu eşti deloc de acord cu ea. Consideri că uneori trebuie să mai accepţi şi condiţii defavorabile, conştient că acestea sunt preţul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu eşti obişnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situaţia.

TAUR

Primeşti o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare. Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, onvestiţiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate îţi ies de minune: îţi duci la capăt planurile începute şi mai acumulezi şi un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

GEMENI

Nu poţi trece uşor la etapa următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obligă să-ţi aduni forţele mai atent şi să acţionezi cu îndrăzneală şi ambiţie. Nu aştepta să se rezolve de la sine, ci pune umprul concret pentru ca lucrurile să revină pe linia normală de evoluţie. Deţii toate resursele pentru a depăşi acest impas: curaj, tărie de caracter, energie din belşug, dar mai ai nevoie şi de un dram de noroc care să te susţină pe parcurs.

RAC

agitaţie mare în jur, parcă toată lumea a uitat de politeţe şi diplomaţie şi ridică tonul la orice fleac. Noroc că tu te poţi detaşa cel mai uşor de atmosfera tensionată în care te afli, pentru că ai şi alte lucruri la care să te gândeşti. Tu nu pui la suflet nervii celor din jur,  nici traficul, nici starea vremii, parcă ai fi de pe altă planetă. Se vede pe chipul tău că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi zâmbetul, fără să te implici în iureşul nervos din preajmă.

LEU

Te simţi blocat într-o zonă în care nu se mai întâmplă nimic şi e normal să fii dezorientat şi să nu mai ştii ce să faci. Să laşi lucrurile aşa, cu speranţa că se vor rezolva de la sine, sau să acţionezi în vreo direcţie, ca să depăşeşti impasul? Înainte de a face sau decide ceva, ar fi bine să discuţi cu cineva care are mai multă experienţă, pentru că tu te simţi, momentan, golit de inspiraţie. Consideri că ai încercat tot ce se putea face şi acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine să ceri ajutor din afară. Nu încerca să le faci singur, nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare discuţia de azi poate face brusc lumină în mintea ta şi din nimic deja pare să se nască totuşi ceva!

FECIOARĂ

Eşti pus în situaţia delicată de a alege între plăcere şi datorie. Ai în faţă două direcţii: una începe cu trebuie, cealaltă cu mi-ar plăcea să… Ce să alegi în situaţia de faţă? Inima îţi transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar în cele din urmă argumentele raţionale şi pragmatice vor cântări mai mult. Acum nu contează ce doreşte sufletul tău, ci ceea ce trebuie să faci în situaţia dată, ca atare asumă-ţi răspunderea.

Loading...