Horoscopul zilei de AZI, 10 martie 2019. Ziua de AZI va rămâne în memoria acestei zodii!


Horoscop zilnic 10 martie 2019 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Se anunță o zi de duminică bună în general pentru zodii.

BERBEC

Dacă renunţi tocmai acum la un vis, e posibil ca acesta să fie momentul ce precede de fapt succes dorit! Nu ai motive să abandonezi corabia, doar pentru că ai impresia că nimic nu se mai întâmplă. Emoţia negativă a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ea te face să vezi doar jumătatea goală a paharului, spunând… nu se poate! Renunţă la această atitudine şi descoperă cât de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparând ce ai cu ce nu ai primit încă, vei vedea că lista cu plusuri e mult mai lungă, deci de ce să te opreşti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar eşti pe calea cea bună: vâsleşte mai departe!

TAUR

Iubirea poate implica şi luptă: poate a voastră, cuplul, împotriva tuturor! Nu te aştepta ca lumea să înţeleagă corect ce este între tine şi persoana iubită ca atare, dacă tu crezi cu tărie în dragostea ta, pregăteşte-te să te războieşti cu restul lumii pentru a le demonstra că asta e tot ceea ce vrei. Lupta se resimte şi în interiorul cuplului, între voi partenerii, dar care poate fi ţinută foarte bine sub control dacă aşezaţi în prim plan valorile pozitive ale relaţiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinţa de dominare sau supremaţie, agresivitatea nu au ce căuta în amor, deci şterge-le din meniul zilei!

GEMENI

Nu poţi ajunge la succes chiar din prima. Gândeşte-te la campioni, de câte ori au căzut până au ajuns pe podium. Inventatorii de câte ori au eşuat, până au spus evrika. La fel şi tu: experimentezi întruna, încerci ba una, ba alta, strici şi o iei de la capăt de nenumărate ori până într-o zi când vei putea spune cu mândrie că ţi-ai atins marele scop. Nu te teme deci de eşecuri, de hopuri, de probele nereuşite, pentru că ele sunt absolut fireşti în ascensiunea oricărui om către succesul deplin. Ai de învăţat din fiecare etapă care, aparent, nu ajunge încă unde doreşti, dar… insistă!

RAC

Dacă altădată ai reuşit să ajungi la un anumit ţel, de ce te îndoieşti că ai fi capabil să repeţi succesul şi acum? Priveşte în trecut, la vechile tale reuşite, şi ai să vezi câte poţi face. Nu contează că e greu drumul până la împlinirea acestui scop, ci contează că poţi! Ai putut şi atunci, se poate repeta succesul şi de data aceasta, totul e să priveşti spre trecut cu înţelepciune şi cu dorinţa de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi în urma ta ca să-ţi aduci aminte că ai şi greşit, că ai primit şi lecţii de la viaţă, ci priveşte spre cel care ai fost cândva doar ca să descoperi cât de bine ai reuşit altădată într-o situaţie similară celei de azi.

LEU

Nu te mulţumi cu nivelul atins, chiar dacă ţi se pare că nu se mai întâmplă nimic ieşit din comun în proiectul pe care îl dezvolţi. Mai sunt şi perioade de platou, când totul pare să meargă pe un teren lipsit de noutate şi de strălucire, dar nu e decât faza de dinaintea unui nou urcuş. Viaţa nu e un continuu suiş în forţă, ci mai există şi cărări care evoluează pe curbă de nivel. Acolo eşti tu acum şi nu poţi decât să fii fericit că mai ai şi momente de respiro, pentru că o ascensiune continuă doar pieptiş, cu vârful înalt deasupra ochilor, poate fi extenuantă. Permite-ţi acest mic popas, dar nu te opri la faza aceasta: de mine vei continua urcuşul!

FECIOARĂ

Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie. Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Loading...