Horoscopul zilei de AZI, 10 decembrie 2018. Zodiile care încep săptămâna cu dreptul


Horoscop 10 decembrie 2018. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta și vezi care sunt zodiile care încep săptămâna cu dreptul, dar și cine va primi o veste neașteptată. Tu ce zodie ești?

Horoscop 10 decembrie 2018 BERBEC
Toate merg ca la carte azi, în ordine deplină, de parcă cineva, mai presus de orice, orchestrează toată această acţiune spre un scop pozitiv.

Tu deţii un rol central în această reuşită, pentru că depui energie, pasiune şi suflet în ceea ce faci, dar torni exact doza optimă din fiecare resursă necesară: cât, cum şi când trebuie, fără să dezechilibrezi evoluţia lucrurilor.

Loading...

Se vede că ai analizat corect care trebuie să fie contribuţia ta în această chestiune, astfel încât intervii într-un mod înţelept la momentul cel mai potrivit. Totul pare să curgă după un plan foarte bine stabilit: nici prea mult, nici prea puţin, nici prea târziu, nici prea devreme!

Horoscop 10 decembrie 2018 TAUR
Îţi aşezi inima pe tavă şi i-o oferi celui drag necondiţionat. E un moment perfect pentru a împărtăşi iubirea, pentru a recunoaşte în faţa cuiva ce simţi, pentru a-ţi exprima public dorinţele sau emoţiile, deci nu te teme să spui sincer ce e în inima ta.

Bune, rele, sunt sentimentele tale şi trebuie să le recunoşti, fără să te gândeşti ce va spune lumea. O declaraţie de dragoste făcută acum ar putea primi un răspuns pe măsură, pentru că ai putea avea surpriza să descoperi că şi cel căruia îi adresezi aceste cuvinte simte la fel pentru tine.

Merită să arăţi ce simţi şi să-ţi demonstrezi dragostea la modul cel mai vizibil posibil!

Horoscop 10 decembrie 2018 GEMENI
Ajungi la capătul unei acțiuni care îşi arată deja urmările palpabile. Poate efectele sunt şi de natură financiară, dincolo de satisfacţia muncii împlinite, deci cu atât mai mare e bucuria.

A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fără contribuţia unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul să vă apreciaţi unii altora rolul jucat, să vă arătaţi reciproc recunoştinţa şi să împărţiţi echitabil roadele.

E o zi cu iz festiv, pentru că ai ceva minunat de sărbătorit alături de alte persoane care au fost alături de tine în ultima perioadă. Împreună aţi depus eforturi, iar acum, tot împreună, celebraţi cu bucurie victoria!

Horoscop 10 decembrie 2018 RAC
Trebuie să ai multă răbdare până ce proiectul la care îţi aduci acum contribuţia să ajungă la nivelul sperat. E o ascensiune lentă, dar solidă, pentru că te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre, pe instrumente de lucru şi toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mândru.

E o construcţie lentă, de lungă durată, dar ai convingerea că totul înaintează în ritmul cel mai bun către nişte rezultate demne de laudă. Ai încredere deplină în ceea ce te aşteaptă la final, deci nu sări peste etape şi nici nu pretinde rezultate imediate. Încetul cu-ncetul se face oţetul!

Horoscop 10 decembrie 2018 LEU
Din conflictele dintre generaţii, vor avea câştig de cauză cei tineri, pentru că au altă viziune asupra lucrurilor şi ştiu să-şi argumenteze mai bine ideile.

Cei maturi doar vor să se impună prin experienţă, vârstă şi bagaj de cunoştinţe acumulat în timp, însă tinerii apelează la alte arme, mult mai convingătoare: la îndrăzneală, la un dram de tupeu în plus, la energie fizică mai mare decât cei maturi, care vor da semne de epuizare după primul efort mai semnificativ.

Horoscop 10 decembrie 2018 FECIOARĂ
Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţie pe toate feţele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit.

E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie?

Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *