Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019. Taurii primesc bani mulți și cadouri


Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 pentru fiecare zodie: Taurii primesc bani mulți și cadouri, Berbecii primesc vești alarmante, Gemenii sunt capabili de orice. Ce anunță horoscopul de mâine pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

 

Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2019, vine cu o doză suplimentară de productivitate, simț practic și profesionalism pentru toți cei care întreprind activități profesionale și/sau extraprofesionale

. Este o zi favorabilă proiectelor noi, susținute apoi pe parcursul întregii săptămâni, datorită configurației astrale – trigon al Soarelui din Taur cu Saturn retrograd din semnul Capricornului. În continuare, vă arătăm ce zic astrele în horoscopul de mâine, pentru fiecare zodie în parte.

Loading...

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 –  Bebec

Se pare că ești mai mult pe drumuri astăzi. Întâlnirile cu neamurile și prietenii apropiați pot fi la ordinea zilei. Sunt posibile vești alarmante legate de cineva drag, însă nu lua de bun chiar tot ce ți se spune. Pentru alții se pot pune probleme legate de studii. Sunt favorizate examenele și interviurile specifice finalizării unei forme de școlarizare. În a două parte a zilei, cei dragi te pot invita la o petrecere surpriză.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 –  Taur

O zi propice cumpărăturilor. Tendința de a cheltui pe fleacuri va fi la cote înalte. Se recomandă prudență, discernământ și evitarea speculațiilor. Pe de altă parte poți primi cadouri și recompense substanțiale.

Energia vitală fluctuează destul de mult, mai ales în a doua parte a zilei. Detașează-te de problemele materiale și visează cu ochii deschiși la frumusețile vieții.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Gemeni 

Strălucesti astăzi din toate punctele de vedere. Energia pe care o ai te impulsionează să faci lucruri de care în alte zile nici nu voiai să auzi. Recomandate sunt vizitele la saloanele de întreținere corporală sau alcătuirea planurilor de viitor.

În după-amiaza zilei pot interveni chestiuni financiare. S-ar putea ca o rudă sau un prieten drag să aibă nevoie de ajutorul tău.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Rac 

Ai nevoie de relaxare. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi să nu lași să se vadă asta. Sunt momente bune pentru introspecție și pentru analizarea pe îndelete a evenimentelor din viața ta.

Pe de altă parte, la serviciu, relațiile sunt disonante. Evită provocările și fii cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă. Plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Leu 

Săptămâna debutează alături de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, chiar dacă unele informații par alarmante. Pe de altă parte nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Un protector important îți poate face reproșuri întemeiate. Ia aminte la ce ți se spune și urmează sfaturile. În după-amaiza zilei invită-i pe cei dragi la o șuetă agreabilă. Desprinde-te de grijile cotidiene și bucură-te de tot ce te înconjoară.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Fecioară 

Domeniul profesional este astăzi principalul subiect de interes. Relațiile cu șefii sunt conflictuale, însă pe undeva este și vina ta. Ți se poate reproșa faptul că nu îți faci corect treburile la serviciu.

Chiar dacă cineva te susține, bine este că, măcar din când în când, să te bazezi doar pe forțele tale. Ești interesat prea mult de imaginea ta în ochii celorlalți. Detasează-te de locul de muncă și întoarce-ți privirea către cei dragi.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Balanță

Este o zi bună pentru a lua legătură cu cineva aflat în străinătate sau pentru a te ocupă de studii. Chiar dacă întâmpini ceva dificultăți în acest sens, nu sunt motive de îngrijorare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil.

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte și bine ar fi să-i dai curs. Spre sfârșitul zilei mergi la teatru, la un film sau bucură-te de tihnă și cărțile unei biblioteci.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Scorpion 

Chestiunile financiare legate de banii și bunurile altora îți deschid săptămâna. Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel.

S-ar putea să descoperi nereguli în documente juridice sau bancare, dar se pot remedia fără probleme. Cineva drag îți poate oferi un cadou surpriză. Evită speculatiile financiare. Atenție la relațiile cu șefii și la imaginea ta în ochii celorlalți!

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Săgetător 

O zi bună pentru a te ocupa de partenerul de viață, de proiectele și colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici.

Ți se poate reproșa faptul că toate eforturile tale se îndreaptă către sferă muncii în detrimentul relației de cuplu. Lămurește lucrurile și fii mai atent. Pe de altă parte se pot isca neînțelegeri în proiectele comune cu alții. Sunt momente pasagere, iar spre seară lucrurile vor reveni la normal.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Capricorn

Se pare că ai foarte multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și nici șefii nu prea îți sunt alături. Bazează-te doar pe forțele tale și evită ripostele. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator.

Dozează-ți eforturile și folosește doar remedii naturiste pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Spre sfârșitul zilei, planifica-ți cu atenție treburile pentru a două zi și odihnește-te mai mult.

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Vărsător 

Începi săptămana cu cântec, joc și voie bună. Cheful de aventuri îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți, dar mai ales cu persoană iubită sau cu copiii. Fii prudent și controlează-ți cheful de glume și de aventuri.

Pe de altă parte, creativitatea este accentuată. În a două parte a zilei abordează un hobby sau organizează o mică petrecere pentru cei dragi. Acordă sprijin membrilor familiei!

 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 mai 2019 – Pești 

Astrele îți recomandă treburi gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare pot fi făcute mai ușor. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale și bine ar fi să fii prudent.

Cu toate că ai multe de făcut și la serviciu, găsirea echilibrului între îndatoririle familiale și cele sociale este una din provocările momentului. Spre finalul zilei, dorul de copilărie și personajele ei îți vor da un aer nostalgic și amuzant.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *