Horoscop zilei de AZI, 11 februarie 2019 – oboseala își spune cuvântul.


Berbec – Horoscop 11 februarie 2019
Unde mergi tu, lucrurile se liniştesc ca prin farmec, de aceea vei vedea în ochii multora un soi de bucurie, de relaxare atunci când te văd pe tine. Eşti factorul de echilibru în medii tensionate sau garanţia că lucrurile vor merge într-o direcţie bună imediat ce vei pune şi tu umărul la acţiunile care vă aduc laolaltă.

Eşti apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru ceea ce eşti, şi cum să nu te simţi bine într-un spaţiu în care toată lumea te priveşte cu simpatie, recunoscându-ţi astfel valoarea.

Taur – Horoscop 11 februarie 2019
Bucură-te din plin de auspiciile acestei zile, pentru că vine la pachet cu o mulţime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poţi trăi în relaţie cu persoana iubită, care te aşează pe un piedestal de unde te simţi important, răsfăţat mai mult ca oricând, ceea ce evident că îţi place grozav.

Oferă-i şi tu aceeaşi atenţie, pentru că o relaţie de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune şi gesturi de afecţiune, deci nu aştepta doar de la celălalt! Dacă îţi place ţie, şi lui îi place la fel!

Gemeni –  Horoscop 11 februarie 2019
Oboseala îşi spune cuvântul şi, pe un fond fizic şi mental deja extenuat, te poţi trezi şi azi cu nişte sarcini dificile în program. Pentru că nu ai putere, vei fi tentat să priveşti misiunea ca pe o povară şi lucrezi fără nicio tragere, dar dacă ai lupta cu extenuarea care te copleşeşte, ai vedea că mai ai încă resurse de energie suficiente pentru a duce la îndeplinire şi această sarcină.

Ai fi dorit să te odihneşti şi tu după atâta muncă, dar nu poţi încă răsufla uşurat, ca atare adună-ţi ultimele forţe şi apleacă-te asupra acestui rol. Te vei simţi mai bine dacă îl rezolvi şi scapi de el, decât dacă îl laşi pe altădată.

Rac – Horoscop 11 februarie 2019
Este o zi agitată în care vei cădea de multe ori în tirul altora şi mai nervoşi decât tine. Se ştie că ai limba ascuţită, dar de data aceasta nimereşti în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, şi mai furioşi, încât nu ştii cum să le ţii piept. Te poţi aştepta la afronturi dure din partea unora care îşi seamănă.

Deci ai ocazia să vezi, prin intermediul lor, cum arăţi şi tu când îţi sare ţandăra. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestări violente, deci poţi învăţa ceva din asta: să îţi mai domoleşti furia atunci când ceva nu-ţi convine.

Leu – Horoscop 11 februarie 2019
Eşti atras de o destinaţie interesantă şi încerci de pe acum să planifici o viitoare călătorie până acolo. Simţi că vei întâlni acolo sursa fericirii tale, că acolo se află o persoană ce va juca un rol major în viaţa ta sau că acolo poţi pune în practică un mare vis de-al tău.

Te motivează, te atrage ca un magnet, ca atare nu trebuie să mai amâni: pleacă la drum plin de energie pozitivă şi entuziasm. Îţi vei atinge cu succes scopurile cu care ai plecat de acasă şi te poţi întoarce înapoi cu o victorie de răsunet, cu un motiv de fericire, cu inima încărcată de energie pozitivă la cote maxime. Dacă simţi că nu acasă e stimulentul tău principal, mergi unde te cheamă inima!

Fecioară – Horoscop 11 februarie 2019
Dacă atmosfera e mai tensionată în jurul tău, vei prefera să te izolezi de oamenii puşi pe harţă, pentru că nu ai chef să-ţi strice nimeni odihna. Atragi în calea ta doar persoane nervoase, agitate, certăreţe, iar tu nu ai deloc chef de aşa ceva, ca atare alegi singurătatea în care să fii doar tu cu tine însuţi.

Să nu crezi că dacă tu te retragi în lumea ta nu vor da buzna şi acolo, pentru că aşa sunt unii croiţi: să strice şi buna dispoziţie a altora. Când te credeai şi tu mai relaxat şi mai odihnit, ba sună telefonul, ba bate cineva la uşa ta, ba dai de vreun amic arţăgos, deci pregăteşte-te şi pentru câteva meciuri aprinse.

Loading...